OUTFIT / DIY BUSTIER

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing cream trench coat beige mac streetstyle bustier DIY bralette model off duty

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing black leather tapered pants Mango streetstyle bustier scarf model off duty look

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing nude trench coat tapered leather pants streetstyle bustier over shirt outfit

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing beige trench coat nude mac streetstyle tapered leather pants Mango model off duty

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing bralette over shirt trend bustier over top streetstyle outfit model off duty look trench coat mac

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing tapered leather pants all black everything outfit vagabond leroc loafers streetstyle

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing DIY bustier on top of shirt bralette trend streetstyle messy hair don't care red hair

Trench: H&M
Shirt: H&M
Scarf worn as bustier: V&D (old, but similar bustier top HERE)
Leather pants: Mango (in brown HERE,
Loafers: Vagabond (HERE)
Bracelet: Bandhu
Necklace: Bandhu

Earring: Rings & Tings
Ring: Loavies

[dutch]

Eindelijk doe ik ook mee met de bustier over shirt trend, iets wat ik al een tijdje wou proberen. Bij gebrek aan iets beter (en een groot verlangen om een bustier te dragen) maakte ik van een oude sjaal een bustier of bralette, hoe je het ook maar wil noemen. Het probleem is echter wel dat er op de achterkant een lelijke bobbel zichtbaar is, namelijk de uiteinden van de sjaal opgeknoopt. Voor wie deze bobbel dus niet wil en/of geen zin heeft om creatief te zijn, raad ik deze bustier top van Topshop aan. Ik denk er zelf ook over na om deze aan te schaffen; toch wat minder gedoe dan elke keer een sjaal om knopen. Er zijn overigens een hoop verschillende manieren om een bustier: Over een blouse, over een T-shirt of gewoon ‘zo’. Wat vind jij van deze trend?

[english]

I finally hopped on the bustier over shirt bandwagon, something I’ve been wanting to try for a little while already. Due to the lack of anything better (and a great desire to wear a bustier) I turned an old scarf into a bustier or bralette, whatever you’d like to call it. The only problem is though that there’s an ugly bump visible on the back; the ends of the scarf tied together. For those who don’t want this bump and/or don’t have a desire to be creative, I recommend this bustier top from Topshop. I’m thinking about getting it myself as well; a little less of a hassle than tying a scarf around yourself over and over again. There are many options to wear a bustier: On top of a shirt, on top of a T-shirt or ‘just like that’. What do you think of this trend?

Lots of love,
Rowan

[show_shopthepost_widget id=”43724″]

Follow on Bloglovin

19 comments