OUTFIT / LUCCA

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing leather biker jacket Alexander Wang pyjama shorts streetstyle

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing Alexander Wang PJ shorts oversized shirt black leather jacket streetstyle

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing Alexander Wang pyjama shorts streetstyle leather jacket outfit details

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing black leather biker jacket BLUEGOLD lucca leren jas

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing Alexander Wang pyjama suit streetstyle outfit details
RED REIDING HOOD: Model off duty messy hair don't care fashion blogger outfit details

Leather jacket: BLUEGOLD Lucca
Shirt: Zara
Shorts: H&M
Sandals: Zara

[dutch]

Jullie hebben al een aantal keer leren jasjes van het merk BLUEGOLD voorbij zien komen op mijn blog (hier en hier), maar dit is hands down mijn favoriete jasje van het merk. Waarschijnlijk niet erg verassend, aangezien mijn lievelingskleur zwart is (voor zover je dat een kleur mag noemen), waar ik nooit bepaald een geheim van heb gemaakt. Maar goed, er bestaan wel meer zwarte leren jasjes, maar dit model heeft iets speciaals: Allereerst vind ik de fit heel mooi, hij is een beetje cropped, maar niet té. Hij sluit prachtig aan op je lichaam. Maar het zijn de details die dit jasje echt ‘af’ maken: de geruite stiksels op de schouder en de gestreepte stiksels op de zijkanten geven het jasje een biker touch.  Dit is, net als een perfect zittende jeans, echt zo’n item waar je één keer goed in investeert en waar je jarenlang (nog veel langer eigenlijk dan een jeans) plezier van gaat hebben. Zo’n 5 piece French wardrobe dingetje. Iedere vrouw zou een perfect zwart leren jasje zoals dze in haar kast moeten hebben hangen. Heb jij er al één?

In deze outfit geeft het leren jasje een edgy touch aan de verder uit zachte materialen (katoen) bestaande outfit. Het maakt het geheel net iets interessanter door het verschil in kleur en materiaal, maar ook doordat het een extra laag aan de outfit toevoegt. Mee eens?

[english]

You’ve already seen  couple of leather jackets from this brand called BLUEGOLD on my blog before (here and here), but this is hands down my favorite jacket of the brand. Not very surprising I assume, since black is my favorite color (as far as we’re allowed to call that a color), which I never really kept a secret. Of course there are many other black leather jackets, but this model has something special:  First of all I really like the fit, it’s a little cropped, but not too much. It perfectly embraces your body. But the final touch is in the details: The quilted shoulder and the sides give this jacket a biker touch. This is, just like a perfect pair of jeans, an items you invest in and will last for a very long time (even longer than jeans). It’s the perfect example of a 5 piece French wardrobe thingie. Every woman should own a perfect black leather jacket like this one. Do you already have one?

In this outfit the leather jacket gives an edgy touch to the from soft materials (cotton) existing outfit. It makes the whole thing a bit more interesting by the difference in color and material, but also because it adds an extra layer to the outfit. Agree?

Lots of love,
Rowan

Follow on Bloglovin

34 comments