OUTFIT / POPS OF MINT

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing black pencil skirt H&M cropped jumper mint marble clutch streetstyle

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing black pencil skirt bodycon cropped jumper mint clutch marble streetstyle

RED REIDING HOOD: Model off duty wearing pencil skirt office look fashion blogger crop jumper H&M Trend clutch streetstyle

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing cropped jumper H&M Trend mint marble clutch pencil skirt outfit details streetstyle bandhu

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing black suede lace up heeled sandals Zara streetstyle

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing knitted crop jumper pencil skirt streetstyle marble clutch

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing mint sweater marble clutch streetstyle

 Cropped mint jumper: H&M trend 
Skirt: H&M 
Shoes: Zara (old)
Clutch: American Vintage
Bracelet: Bandhu

[show_shopthepost_widget id=”45818″]

[dutch]

Eindelijk: Een outfit met mijn mint gekleurde trui uit Barcelona. Deze outfit had ik al een hele tijd in mijn hoofd en eindelijk heb ik (en mijn vriend) de tijd gevonden om de foto’s te maken. Ik draag graag en vaak zwart, maar soms heb ook ik zin in een beetje te kleur: Geen gekke kleuren, maar een zachte kleur zoals mint. Als ik zo’n ‘kleur bui’ heb, combineer ik de gekleurde items vrijwel altijd met zwart. Vandaag dus ook: Een zwarte outfit met pops of mint. Leuk?
Oh, en is mijn ronde bum-bum je ook opgevallen? Mijn achterste is van zichzelf wel groot, maar niet zo rond; ik kreeg een beetje hulp van Vedette Shapewear om die ronde vorm te creëren ;)

PS: Ik heb nog een vraagje: Zouden jullie zo lief willen zijn om op mij te stemmen in de ‘Brildrager van het jaar verkiezing’? Ik kan namelijk een trip naar New York winnen en ik beloof jullie dat als ik win ik een winactie organiseer om één gelukkige lezeres blij te maken met Victoria’s Secret producten (welke ik in New York zal kopen) ter waarde van 50 euro. 
Hoe stem je: Klik HIER, druk op stemmen en kies vervolgens voor stemmen door in te loggen via Facebook (snel en makkelijk) of door je e-mail adres in te vullen (vergeet in dat geval niet even op de bevestigings link die je in je mailbox ontvangt te klikken). Stemmen kan één per dag, dus het zou helemaal geweldig zijn als jullie elke dag even zouden stemmen! Alvast héél erg bedankt, ik houd van jullie allemaal!

[english]

Finally: An outfit with my mint colored sweater from Barcelona. I’ve been wanting to take outfit photos of this outfit for quite some while now and finally I (and my boyfriend) found time to shoot these pics. I love to wear black, but sometimes even I feel like wearing a bit of color: No flashy colors, but a soft color like mint. When I’ve got a so-called ‘color mood’, I always combine the colored items with black. Today is no exception: A black outfit with pops of mint. Like?
Oh, and did you notice my round bum-bum? My butt is naturally big, but not very round; I had a little help from Vedette Shapewear to create that round shape ;)

PS: I’ve got something to ask you: Would you be so kind to vote for me in the ‘Spectacle wearer of the year contest’? I can win a trip to New York and I promise you that when I win I will organize a giveaway to make one of my readers happy with Victoria’s Secret products (which I will buy for you in NYC) worth 50 euros. 
How to vote: Click HERE, press ‘stemmen’ and choose to vote by logging in with Facebook (fast and easy) or by filling in your email adress (if you do so don’t forget to press the confirmation link you’ll receive in your mailbox). You can vote once every day, so it would be amazing if you’d vote every day! Thank you só much in advance, I love you all!

Lots of love,
Rowan

Follow on Bloglovin

15 comments