OUTFIT / SCORPIO STAR

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing Maison Martin Margiela cashmere sweater dress streetstyle lace dress sandals model off duty look

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing oversized cashmere sweater dress lingerie dress Zara Clarks sandals streetstyle

 

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing MMM for H&M cashmere sweater dress lace dress streetstyle green sandals frenchonista clutch

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing Maison Martin Margiela for H&M cashmere sweater dress white lace dress Zara green clutch Frenchonista streetstyle skull ring

 

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing Clarks Scorpio Star sandals streetstyle

RED REIDING HOOD: Fashion blogger messy hair don't care tucked in turtleneck model off duty look

 Cashmere sweater dress: Maison Martin Margiela x H&M
Lace dress: Zara
Sandals: Clarks ‘Scorpio Star’ (HERE)
Clutch: Frenchonista
Ring: Rings & Tings

[dutch]

Zoals je kan zien aan mijn haarkleur zijn deze foto’s al een tijdje geleden gemaakt, maar ik wou ze toch nog even delen met jullie. Eerlijk gezegd was ik ze gewoon helemaal vergeten totdat ik met dit mooie weer het afgelopen weekend deze superleuke sandaaltjes van Clarks besloot aan te doen. Deze sandalen zijn behalve erg mooi namelijk ook heel comfortabel, mede dankzij de sleehak (wat natuurlijk een stuk fijner loopt dan naaldhakken), maar vooral omdat ze verkrijgbaar zijn in ‘extra breed’. Ik weet niet of het jullie namelijk ooit is opgevallen, maar ik heb best brede voeten. Ik weiger echter altijd alleen maar extra brede schoenen te dragen, maar als een paar mooie schoenen die ik wil toevallig in extra breed verkrijgbaar zijn spring ik wel een gat in de lucht! Zo ook bij deze ‘Scorpio Star’ sandalen van Clarks. Vind jij ze ook zo mooi en zou je zelf ook wel een paar Clarks willen? Stem dan hier op mijn look en wie weet win jij een gratis paar Clarks schoenen!

[english]

As you can tell by my haircolor these photos have been taken a little while ago already, but I wanted to share them with you anyway. To be honest I just totally forgot about these pics untill  I decided to wear these nice sandals from Clarks last weekend since the weather was so good. Except for very pretty these sandals are also very comfortable, because of the wedge heel (which of course walks so much better than a thin heel), but mostly because they’re available in ‘extra wide’. I don’t know if you ever noticed this, but I’ve got very wide feet. I refure to only wear extra wide shoes though, but when I accidentally find out that a pair of shoes I want are available in extra wide as well I’m very happy! This was the case with these ‘Scorpio Star’ sandals from Clarks. Do you like them as much as I do and would you want a pair of Clarks yourself as well? Vote here for my look and you might win a pair of free Clarks shoes.

Lots of love,
Rowan

Follow on Bloglovin

25 comments