OUTFIT / TILA

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing Rag&Bone Tila jumper V-neck sweater Costes streetstyle Levi's Revel jeans model off duty look wedges

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing Levi's Revel jeans streetstyle Zara clutch stressed but well dressed model off duty look

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing Rag&Bone Tila jumper streetstyle Zara clutch stressed but well dressed

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing Rag&Bone Tila jumper outfit streetstyle model off duty look

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing Levi's Revel jeans push up denim streetstyle outfit details

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing Mango wedges pointy white wedge heels streetstyle

Jumper: Costes (HERE)
Jeans: Levi’s (HERE)
Wedges: Mango (old)
Clutch: Zara

[dutch]

Een paar dagen geleden vertelde ik jullie al dat ik deze perfecte knock off van de populaire Rag&Bone Tila trui had gevonden bij Costes en vandaag laat ik jullie dus de eerste (en zeker niet de laatste) outfit hiermee zien. Aangezien het zo’n diepe V-hals heeft, vind ik het erg leuk om te combineren met een bustier. Verder heb ik de rest van de outfit vrij rustig gelaten, omdat de trui alle aandacht verdient.

Is het jullie overigens opgevallen dat deze broek mijn achterste wel erg goed uit laat komen? Dit is de Levi’s Ravel jeans welke een afslankend effect voor je benen geeft en een push-up effect voor je bum. Ik was al fan van de Levi’s Curve ID jeans, maar de Revel jeans vind ik nóg beter! Voor een extra push-up effect droeg ik er stiekem wel nog dit broekje van Vedette Shapewear onder ;)

Fijne zondag!

[english]

A couple of days ago I already told you I found the perfect knock off of the popular Rag&Bone Tila jumper which I found at Costes and today I show you the very first (but not the least) outfit with this baby. Since it has quite a low V-neck, I like combining it with a bustier. Since the jumper deserves all atention I decided to keep the rest of the outfit quite simple.

Did you notice my bum looks really good in these jeans? These are the Levi’s Revel jeans which have a shaping effect on your legs and a push-up effect for your bum. I already was a big fan of the Levi’s Curve ID jeans, but I like the Revel jeans even better! For an extra push-up effect I also wore these pants from Vedette Shapewear underneath ;)

Enjoy your sunday!

Lots of love,
Rowan

Follow on Bloglovin

18 comments