REVEAL / I’M A DESIGNER

RED REIDING HOOD: CoolCat projectcool brainstorming fashion bloggers T-shirt design Rowan Reiding

RED REIDING HOOD: Fashion bloggers designing T-shirts for CoolCat projectcool

RED REIDING HOOD: Fashion bloggers CoolCat projectcool T-shirt brainstorm sessie

IMG_1171_kleiner

RED REIDING HOOD: CoolCat Amsterdam HQ brainstorm sessie projectcool T-shirt design contest fashion bloggers

RED REIDING HOOD: Nederlandse fashion bloggers ontwerpen T-shirt voor CoolCat projectcool

RED REIDING HOOD: Dutch fashion bloggers designing T-shirt for CoolCat projectcool

RED REIDING HOOD: CoolCat T-shirt fashion bloggers Rowan Reiding Tara Larissa Verbon Kittesh Cupcakes Lola Rosa Style Chameleon From hats to heels Diva Iraida

[dutch]

Eindelijk mag ik het jullie met trots vertellen: Ik heb een T-shirt ontworpen voor CoolCat! Een droom die uitkomt, want stiekem heb ik altijd al een designer willen worden. Ik was dan ook door het dolle heen toen ik hoorde dat ik en vijf andere Nederlandse bloggers (Kittesh Cupcakes, Style Chameleon, Diva Iraida, From Hats To Heels en Lara Rose) waren geselecteerd om een T-shirt voor CoolCat te ontwerpen. We zijn helemaal vrijgelaten in het ontwerp en de fit: Oversized, cropped, hemdje, materialen; alles was mogelijk! Hierdoor zijn het zes hele verschillende ontwerpen geworden; voor ieder wat wils. Ik ben heel erg trots op mijn ontwerp en ik kan niet wachten tot ik het jullie kan laten zien (waarschijnlijk over zes weken). Stay tuned! Voor nu zullen jullie het nog moeten doen met wat ‘behind the scenes’ foto’s ;)

[english]

Finally I can tell you about this really cool project I’ve been working on: I designed a T-shirt for CoolCat! A dream coming true, because I’ve sercretly always wanted to become a designer. I was beyond happy when I heard I and five other Dutch bloggers (Kittesh CupcakesStyle ChameleonDiva IraidaFrom Hats To Heels and Lara Rose) where selected to design a T-shirt for CoolCat. They let us completely free with the design and fit: Oversized, cropped, tanktop, materials; Everything was possible! For that reason we came up with six very different designs: There must be something you like. I’m very proud of mu design and I can’t wait to share it with you (probably within six week). Stay tuned! For now you’ll have to do with some ‘behind the scenes’ photos ;)

Lots of love,
Rowan

Follow on Bloglovin

29 comments