12 X GREAT SWIMWEAR FINDS

[show_ms_widget id=”203070″ image_id=”280362″ width=”680″ height=”1558″]

1. Floral Seafolly Bikini Top, Floral Seafolly Bikini bottoms
2. Black Seafolly Bathing Suit
3. Fürstenberg Bikini
4. Floral Alba Moda Bikini
5. Peacock Gottex Bathing Suit
6. Frilly Buffalo Bikini
7. Polkadot Sunflair Bikini
8. Sunseeker Bathing Suit
9. Hawaii Print Buffalo Bikini
10. Peacock Gottex Bikini Top, Peacock Gottex Bikini bottoms
11. Palm Printed Charmline Bathing Suit
12. Ocean Print Palm Beach Bikini

[dutch]

De zomer is officieel aangebroken en dus is het nu écht tijd om een bikini te scoren. Zoals ik jullie eerder al liet zien heb ik al een bikini gescoord waar ik erg blij mee ben en voorheen vond ik één nieuwe bikini per jaar ook wel genoeg, maar nu ik al bijna drie maanden braaf drie keer in de week naar de sportschool ga wil ik eigenlijk nog wel een bikini! Ik ben namelijk best wel trots op mijn lichaam nu en vind het nu juist leuk om op het strand te showen waar ik zo hard aan gewerkt heb. Ik ben nog lang niet waar ik wil zijn, maar ik kan wel zeggen dat ik tevreden ben en me al lang niet meer schaam voor mijn lichaam. Dus, de bikini zoektocht gaat door! Het grappige is dat ik in het dagelijkse leven vaak neutrale kleuren (zoals zwart, wit en grijs) draag, maar ik op het strand en in de sportschool het liefst alle kleuren van de regenboog draag. In bovenstaande collage zie je mijn 12 mooiste badmode vondsten: Bikini’s én badpakken! Ik las namelijk dat het badpak weer helemaal terug is. Daarnaast vind ik een badpak ook heel gaaf staan onder bijvoorbeeld een paar shorts, dus ik zit er ook zeker aan te denken om een badpak te kopen en deze vier zijn zeker kansmakers!
Nummer één en twee zijn trouwens van het supergave Australische swimwear merk Seafolly, waarvan ik niet eens wist dat het in Nederland verkrijgbaar was. Het kost wel wat, dat geef ik toe, maar dan loop je er wel ultra stylish bij op het strand.

Welke is/zijn jullie favoriet(en)?

[english]

The summer has officially begun, so it really is time to score a bikini now. Like I showed you earlier I already scored a bikini which I really love and I used to think one new bikini a year was enough, but now that I’ve been active in the gym for three months already I decided I want another bikini! I’m pretty proud of my body now and so I like to show what I’ve been working on so hard on the beach. I have by no means reached my dream body yet, but I can say I’m pretty satisfied and no longer ashamed of my body now. So, the bikini search is on! The funny thing is that in my daily life I usually only wear neutral colors (like black, white and grey), but on the beach and in the gym I’d rather wear all colors of the rainbow. In the collage above you can see my 12 best swimwear finds: Bikinis ánd bathing suits, since I read the bathing suit is back! Next to that I think a bathing suit looks really cool underneath a pair of shorts for example, so I’m really thinking about getting a bathing suit as well.
Number one and two are from this awesome Aussie swimwear brand called Seafolly by the way, of which I didn’t even know it was available in the Netherlands. They’re not cheap, I admit, but you will look ultra stylish on the beach.

Lots of love,
Rowan

Follow on Bloglovin

8 comments