BEAUTY / ANASTASIA DIPBROW

RED REIDING HOOD: Beauty review Anastasia dipbrow pomade blonde eyebrows look

RED REIDING HOOD: Blogger make up look review Anastasia dipbrow pomade eyebrows tutorial

ANASTASIA Beverly Hills – Dipbrow Pomade (Blonde) (available HERE)

[dutch]

Beauty artikelen zijn (nog) vrij zeldzaam op RED REIDING HOOD, maar daar wil ik graag verandering in brengen. De laatste tijd begin ik me namelijk steeds meer te interesseren voor beauty. Nu ik er wat meer over te weten kom, zie ik in hoeveel (goed aangebrachte) make-up voor je kan betekenen. Een tijdje geleden ben ik me meer gaan verdiepen in wenkbrauwen en ik zie nu in hoe zonde het was dat ik mijn wenkbrauwen altijd inkleurde met een potloodje. Het zag er best wel nep en hard uit. Ik heb een paar weken wenkbrauwpoeder gebruikt, wat wel beter is, maar juist iets te zacht. Een paar dagen geleden besloot ik daarom, na vele goede verhalen te hebben gelezen, de ANASTASIA Beverly Hills (hét merk voor wenkbrauw make-up) Dipbrow Pomade (in blonde) te bestellen. Hands down mijn beste beauty aankoop ooit! De crèmeformule zorgt voor natuurlijke, maar wel gedefinieerde wenkbrauwen. Het zorgt er ook voor dat je wenkbrauwen ‘in model’ blijven zitten; oftewel dat je haartjes in de loop van de dag niet scheef gaan zitten. ANASTASIA belooft dat het product de hele dag blijft zitten en dat kan ik beamen. Ik gebruik het nu al een paar dagen en ben super tevreden. Wat mij overigens ook heel erg aansprak, met de vakantie in het vooruitzicht, is het feit dat het product watervast is: Ook na een duik in het zwembad zitten je wenkbrauwen dus nog perfect. Klinkt goed, toch?

[english]

Beauty articles are still quite rare on RED REIDING HOOD, but that’s about to change. Lately I’ve been more interested in beauty. Now that I get to know about more about this subject, I understand how much (well applied) make up can do for you. A little while ago I’ve been getting into eyebrows and I now really see what a waste it was that I always used to fill in my eyebrows with a pencil. It looked quite fake and harsh. I’ve been using eyebrow powder for a while, which is better, but a bit too soft. That’s why a couple of days ago I decided to, after reading many good reviews, order the ANASTASIA Beverly Hills (thé brand for eyebrow make-up) Dipbrow Pomade (in blonde). Hands down my best beauty purchase ever! The creamy formula gives natural, but defined eyebrows. It also makes sure your eyebrows ‘stay in shape’; in other words that your hairs don’t go sideways during the day. ANASTASIA promises the product lasts all day and I can confirm that, I’m very satisfied about this product. Something that also really appealed to me, since the summer holiday is right around the corner, is the fact that it’s waterproof: Your eyebrows still look perfect after a dive in a swimming pool. Sounds good, right?

Lots of love,
Rowan

Follow on Bloglovin

15 comments