BEAUTY / COLOR TATTOO

RED REIDING HOOD: Beauty blogger MAYBELLINE COLOR TATTOO ETERNAL GOLD review make up look model

RED REIDING HOOD: Beauty blogger MAYBELLINE COLOR TATTOO ETERNAL GOLD review Anastasia dipbrow pomade blonde make up look model

RED REIDING HOOD: Beauty blogger MAYBELLINE COLOR TATTOO ETERNAL GOLD review make up look model

Products used for this eyelook (all waterproof):
– Eyeshadow: Maybelline Color Tattoo ‘Eternal Gold’ (HERE)
– Eyebrows: Anastasia Dipbrow Pomade ‘Blonde’ (HERE)
– Eyeliner: Hema Waterproof White (HERE)
– Mascara: Volum’Express Colossal Go Extreme (HERE and HERE)

[show_shopthepost_widget id=”107306″]

[dutch]

Het is dinsdag wat betekent dat het tijd is voor een nieuwe beauty post. Vandaag ga ik het hebben over een geweldige oogschaduw die ik twee weken geleden binnen kreeg (weet je nog?): Maybelline Color Tattoo in de kleur Eternal Gold. Ik heb al vaker staan twijfelen in de winkel om eens een potje Maybelline Color Tattoo oogschaduw mee te nemen, maar ik vond het op de één of andere manier net te duur (belachelijk eigenlijk, want voor een kledingstuk van tien euro trek ik gemakkelijk mijn pinpas). Toen ik echter deze gouden kleur (Eternal Gold) zag was ik verkocht! Ik vind dit zo’n gave kleur en perfect voor de zomer! De crème achtige textuur van Color Tattoo oogschaduw vind ik heel mooi en ook ben ik heel erg te spreken over hoelang de oogschaduw blijft zitten. Volgens het potje blijft deze 24 uur zitten en ik heb zelf ondervonden dat ie inderdaad de hele dag blijft zitten. Wat al helemaal mooi is, is dat dit product waterproof is. Ik ben nu de vakantie in aantocht is namelijk bezig een volledige waterproof look te creëren, omdat ik graag ook als ik naar het strand ga make-up op heb en omdat ik heel snel een olie-achtige huid krijg, vooral in de zomer, waardoor mijn make-up gaat glijden. Ik ben inmiddels al een heel eind: Ik heb dus waterproof oogschaduw, waterproof eyeliner, waterproof wenkbrauwgel (weet je nog?) en waterproof mascara. Ik ben nu alleen nog hard op zoek naar een waterproof liquid eyeliner voor het randje boven mijn ogen. Ik gebruik namelijk al jaren die van de HEMA waar ik heel tevreden over ben, alleen deze is helaas niet waterproof. Tips voor een goede waterproof liquid eyeliner zijn dus zeker welkom!

[english]

It’s Tuesday which means it’s time for a new beauty post. Today I’m telling tou about a wonderful eyeshadow which I got in two weeks ago (remember?): Maybelline Color Tattoo in the color Eternal Gold. I’ve been doubting in the store about buying a Maybelline Color Tattoo eyeshadow many times before, but somehow I thought it was a little bit too expensive (stupid, since I wouldn’t doubt about buying a piece of clothing for 10 euros). But when I saw this gold color (Eternal Gold) I was sold! It’s such an awesome color and it’s perfect for summer. I really love the creamy texture of Color Tattoo eyeshadow and I’m very fond of the amount of times it lasts. According to the package it lasts for 24 hours and I experienced myself that it indeed lasts all day long. Plus it’s waterrpoof! Now that vacation is right around the cornor I’m working on creating a full waterproof make-up look, since I just like the wear make up when I go to the beach as well and since my skin quickly gets oily, especially during summer, which causes my make up to slide off. I’m pretty far already: I’ve got waterproof eyeshadow, waterproof eyeliner, waterproof eyebrowgel (remember?) and waterproof mascara. I’m still looking for a waterproof liquid eyeliner to apply on the rim just above my eyelashes. I’ve been using an eyeliner from HEMA (a Ducth department store) for years now, which I really love, but unfortunately it isn’t waterproof. Tips for a good waterproof liquid eyeliner are very welcome!

Lots of love,

Rowan

Follow on Bloglovin

16 comments