NEW / BUCKLE BOOTS

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing Balenciaga buckle boots KO Sacha cut out boots streetstyle

Cut out buckle boots: Sacha

[dutch]

Yes! Eindelijk ben ik de trotse bezitter van een paar Balenciagaish cut out buckle boots! Ik was al een tijdje op zoek naar het perfecte paar en ik heb ze uiteindelijk gevonden bij Sacha. Omdat ik ook dit jaar weer samen met mijn vriend namens Sacha naar het Extrema Outdoor festival ga (bekijk hier mijn verslag van vorig jaar), mocht ik een paar schoenen van Sacha uitzoeken. Je begrijpt waarschijnlijk dat ik niet lang hoefde na te denken over mijn keuze; Ik klikte deze buckle boots meteen naar huis! Ik denk dat ze ook heel geschikt zijn voor festivals, omdat het lekkere stevige, maar toch luchtige, stappers zijn.

[english]

Yay! I finally am the proud owner of a pair of Balenciagaish cut out buckle boots! I already was looking for the perfect pair and finally found them at Sacha. Since I’m attending the Extrema Outdoor Festival on behalf of Sacha again this year (check out my report of last year’s edition here), I got to pick a free pair of Sacha shoes. You probably understand I didn’t have to give this a long thought: I immediately clicked these buckle boots home. I think they’re very suitable for festivals as well, since they’ve got a big sole, but still allow your feet to get some air.

Lots of love,
Rowan

Follow on Bloglovin

10 comments