NEW IN / GOLD GOODNESS

RED REIDING HOOD: Fashion blogger flatlay gold earrings maybelline color tattoo eternal gold guess seductive schutz granto

Shoes: Schutz ‘Granto’ (HERE)
Perfume: Guess ‘Seductive’ (HERE and HERE)
Eyeshadow: Maybelline Color Tattoo ‘Eternal Gold’ (HERE)
Cross earrings: H&M (similar HERE)

[show_shopthepost_widget id=”92822″]

[dutch]

Ik heb altijd al een voorkeur voor zilver gehad en had daarom weinig gouden items, maar tijden veranderen. Ik weet niet precies waarom ik opeens into goud ben, maar het is zo. Misschien heeft het iets met zomer te maken of gewoon met het feit dat deze schoenen helemaal geweldig zijn, maar ik ben een goud aanbidder nu. En kan je het me kwalijk nemen? Ik bedoel, deze Schutz Granto schoenen zijn prachtig! Maar dat is niet alles! Toen ik deze gouden kruis oorbellen zag moest ik ze gewoon meenemen. En ik heb altijd al eens Maybelline Color Tattoo oogschaduw willen proberen, maar toen ik het vorige week in goud zag twijfelde ik geen moment langer en kocht  het. Ik ben zo blij dat ik dat gedaan heb! Het ziet er geweldig uit op je oogleden en het feit dat het waterproof is vind ik ook heel fijn, perfect voor de zomer. Oh, en mijn nieuwe favoriete parfum is toevallig ook goudkleurig: Guess Seductive. Ik ben gek op dit luchtje!

[english]

I always prefered silver over gold and therefore didn’t have a lot of gold items, but times are changing. I don’t really know why I suddenly started getting into gold, but it happened. It might have something to do with summer or just because of the fact that these shoes are freaking amazing, but I’m a gold lover now. And can you blame me? I mean, these Schutz Granto shoes are gorgeous! But that’s not all; there’s more gold goodness. When I saw these gold cross earrings, I just had to take them home. And I’ve always wanted to try Maybelline Color Tattoo eyeshadow, but when I saw it in gold last week I didn’t hesitate any longer and bought it. I’m glad I did! I love how it looks on your eyelids and the fact that it’s waterproof, perfect for summer. Oh, and my new favorite perfume happens to be gold colored as well: Guess Seductive. I absolutely love this scent!

Lots of love,
Rowan

Follow on Bloglovin

12 comments