OUTFIT / ACNE CULOTTES

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing Acne Studios Heide culottes streetstyle cami top lace up sandals model off duty outfit

RED REIDING HOOD: Minimalistic clean outfit scandinavian streetstyle Acne Heidi culottes The Outnet fashion blogger wearing lace up sandals Zara

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing Acne shorts culottes streetstyle cami top H&M Trend model off duty look lace up sandals Zara

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing Zara lace up sandals Nelly Leighton Meester NLY Shoes

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing Acne Studios Heidi Culottes The Outnet streetstyle outfit details Bandhu

Culottes: Acne Studios (HERE, I’m wearing a size S in case you’re wondering)
Camisole top: H&M (old, but similar HERE, HERE and HERE)
Heels: Zara (old, but very similar HERE)
Bracelets: Bandhu

[show_shopthepost_widget id=”107046″]

[dutch]

Als je mij volgt op instagram (@RedReidingHood) wist je vast al dat ik deze Acne Culottes bij The Outnet heb gekocht, nadat ik ze zag bij mede blogger My Dubio. Deze broek zal wel eens mijn beste aankoop van de laatste tijd kunnen zijn: Hij zit zo ongelofelijk lekker, hij is gemaakt van heerlijk zacht merino wol en valt oversized. Daarnaast vind ik ‘m natuurlijk gewoon hartstikke mooi. Ik houd van die relaxte fit: In deze look geeft het een mooi contrast tussen relaxed (de broek) en chic (de top en hakken), maar ook in een compleet relaxte look (met bijvoorbeeld Birkenstocks) vind ik ‘m heel gaaf. Ik denk dat ik deze broek op vakantie ook heel veel ga dragen; lekker comfy! Nog 27 dagen!

[english]

If you follow me on instagram (@RedReidingHood) you probably already know I ordered these Acne Culottes at The Outnet, after seeing them on fellow blogger My Dubio. These pants could just be my very best purchase lately: They’re so freaking comfortable, since they’re made of very soft merino wol and because of the oversized fit. Next to that I obviously just like the look of them. I love that relaxed fit: In this look it gives a nice contrast between relaxed (the pants) and chic (the top and heels), but I also really like them in a complete relaxed look (with Birkenstocks for example). I think I will wear these a lot on vacation as well! Only 27 days to go!

Lots of love,

Rowan

Follow on Bloglovin

16 comments