OUTFIT / BEST BASICS

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing Gipsy leather pants streetstyle breton striped top outfit cut out pumps

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing striped top breton streetstyle black and white look black leather pants model off duty outfit pointy pumps

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing breton striped top streetstyle gipsy skinny leather pants mdoel off duty look

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing black and white look leather pants striped top cowboy belt streetstyle

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing Bandhy tiny bar necklace striped breton top streetstyle messy hair model

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing leather pants streetstyle cut out pointy pumps from where I stand look

Leather pants: Gipsy (very similar on sale HERE)
Top: Loavies (sold out, but similar HERE and HERE)
Shoes: Come Get Fashion (sold out, but similar HEREHERE and HERE)
Jewellery: Bandhu

[show_shopthepost_widget id=”105318″]

[dutch]

Deze outfit bestaat uit drie van mijn meest makkelijk te combineren items, het zijn mijn allerbeste basics: Gestreept shirt, puntige cut out pumps en zwarte leren skinny broek. Die leren broek heb ik overigens redelijk nieuw (een paar weken) en kocht ik bij een leer winkeltje in Leeuwarden. Eindelijk heb ik dé perfecte leren broek gevonden: Skinny mét lusjes voor mijn riem en mét kontzakken. Ondanks dat ik ‘m al een paar weken heb, heb ik ‘m nog niet op mijn blog laten zien: Met dit mooie weer van de afgelopen tijd loop ik namelijk het liefst in shorts rond. Can you blame me? Van die paar zonnige dagen die we namelijk in Nederland hebben, al hebben we dit jaar denk ik niet zo veel te klagen, moeten we ultiem genieten!

[english]

This outfit exists of three of my most versatile garments, these are my best basics: Striped top, pointy cut out pumps and black leather skinny pants. Those leather pants are quite new (a couple of weeks) and I bought it at a small leather store in Leeuwarden, my hometown. I finally found thé perfect leather pants: Skinny wíth loops for my belt and wíth back pockets. Although I already have them for a couple of weeks, I didn’t yet show them on my blog: I’d rather walk around in shorts all day long due to the great weather we’re experiencing in Holland lately. Can you blame me? We should enjoy these rare sunny days to the fullest!

Lots of love,

Rowan

Follow on Bloglovin

15 comments