OUTFIT / BUCKLE UP

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing Zara lace up jeans sacha cut out buckle boots streetstyle oversized jumper knitwear

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing sacha shoes cut out buckle boots streetstyle lace up jeans model off duty look oversized jumper knitwear outfit

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing Sacha Cut Out buckle boots streetstyle outfit details rock chic look lace up jeans

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing zara lace up jeans streetstyle cut out buckle boots all black everything outfit details rock chic model off duty

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing lace up black jeans oversized knit isabel marant pour H&M tank top streetstyle outfit details layers

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing heavy knit streetstyle cross earrings model off duty messy hair don't care bandhu tiny bar necklace

Jumper: Vila (on sale HERE and similar HERE, HERE and HERE)
Tank top: Isabel Marant pour H&M (similar HERE)
Jeans: Zara (old, but similar HERE)
Buckle boots: Sacha (similar HERE and HERE)
Necklace: Bandhu
Cross Earring: Rings and Tings (similar HERE)

[show_shopthepost_widget id=”119342″]

[dutch]

Het is dan wel officieel zomer sinds zaterdag, maar de temperaturen waren voor de start van de zomer beter. Zoals je op mijn blog hebt kunnen zien heb ik namelijk de afgelopen weken bijna alleen maar in shorts doorgebracht, heerlijk, maar daar is nu verandering in gekomen. Gisteren droeg ik deze nieuwe Vila trui en jeans. Ach, even tussendoor vind ik het niet erg om me weer lekker in laagjes te hullen (de herfst is qua fashion niet voor niets mijn favoriete seizoen), maar ik hoop wel dat het zonnetje zich snel weer laat zien. Ik heb de afgelopen weken namelijk een lekker bruin kleurtje opgebouwd en dat wil ik niet net voordat ik op vakantie ga verliezen! Nog 20 dagen en dan ben ik onderweg naar Frankrijk!

[english]

It may be officialy summer since last saturday, but the temperatures have been better before the official start of summer. Like you probably have seen on the blog I spend the last few weeks in shorts, but that’s changed. Yesterday I wore this new Vila jumper and a pair of jeans. Oh well, dressing up in layers for a few days in between isn’t so bad (it’s not without a reason that autumn is my favorite season when it comes to fashion), but I do hope the sun will show it’s face very soon again though. I built up a nice tan the past few week and I don’t want to lose it just before I go on vacation! Only 20 days to go until I will be on my way to France!

Lots of love,
Rowan

Follow on Bloglovin

16 comments