OUTFIT / DOUBLE AZTEC

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing Aztec jacket tied around the waist streetstyle isabel marant cowboy ankle boots model off duty festival look hat

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing leather jogger shorts streetstyle aztec jacket tied around the waist streetstyle isabel marant western boots

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing Aztec jacket tied around the waist festival look rock boho chic fedora hat

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing primark aztec jacket tied around the waist streetstyle leather jogger shorts model off duty look

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing Isabel Marant KO western aztec ankle boots sacha shoes

Jacket: Primark (old, but similar HERE and HERE)
T-shirt: Zara (very similar HERE)
Leather shorts: Vintage (very similar HERE)
Hat: Lierys (similar HERE and HERE)
Ankle boots: Sacha (old)
Friendship bracelets: Market in France

[show_shopthepost_widget id=”131518″]

[dutch]

Allereerst mijn excuses voor de wazige beelden. Op het schermpje van mijn camera leek de focus goed, maar dat viel eenmaal thuis toch wel tegen. Oeps! Ik hoop niet dat het al te storend is.
Anyway, over de outfit: Ik draag vandaag twee items waarvan jullie waarschijnlijk helemaal niet wisten dat ik ze in mijn bezit had, namelijk het jasje en de enkellaarsjes. Dat kan kloppen; ik heb ze namelijk geleend van mijn zusje. Mijn zusje heeft wat meer een boho stijl en heeft dus veel aztec items. Handig als ik, zoals vandaag, eens een vleugje boho aan mijn outfit toe wil voegen ;)

[english]

First of all my apologies for the blurry images. The focus looked okay on the screen of my camera, but when I exported them to my laptop I realized it wasn’t. Oops! I hope it doesn’t disturb you too much.
Anyway, about the outfit: I’m wearing two items of which you probably didn’t even know I owned them, the jacket and the ankle boots. That’s right; I borrowed them from my younger sister. My sister has more of boho style and therefore owns a lot of aztec items. Pretty convenient when I, like today, want to add a touch of boho to my outfit ;)

Lots of love,
Rowan

Follow on Bloglovin

17 comments