OUTFIT / FLOWERS IN MY HAIR

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing denim dungarees festival look flower garland streetstyle birkenstocks

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing festival outfit denim dungarees streetstyle birkenstocks model off duty look

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing denim dungarees outfit details festival look streetstyle

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing festival flower crown floral garland streetstyle

Denim dungarees: The Sting
Linen T-shirt: The Sting
Flower crown: The Sting
Sandals: Birkenstock (HERE and HERE)
Cross earrings: River Island
Bracelet: A market in France (similar HERE)

[show_shopthepost_widget id=”92786″]

[dutch]

Je had waarschijnlijk nooit verwacht mij ooit met een bloemenkrans in mijn haar te zien, ikzelf eerlijk gezegd ook niet, maar toch! Ik zag deze liggen bij The Sting (waar ook de rest van de outfit minus de Birkenstocks vandaan komt) en voor die  5,95 euro kon ik ‘m gewoon niet laten liggen. Gelukkig maar, want bij deze outfit vind ik het echt de final touch. Ik krijg er spontaan zin van om naar een festival te gaan. Pinkpop bijvoorbeeld! Oh, wat zou ik graag de moves van Jagger in het echt willen zien!

[english]

You probably didn’t expect to ever see me wearing a flower crown in my hair, me neither to be honest, but it happened anyway! I saw this one at The Sting (where I also got the rest of this outfit except for the Birkenstocks) and I just had to bring it with me for those 5,95 euros. Lucky I did, because it adds the final touch to this outfit. I spontaneously feel like going to a festival. Pinkpop for example! Oh, how much I’d love to see the moves of Jagger in real life!

Lots of love,
Rowan

Follow on Bloglovin

26 comments