OUTFIT / GOLD RUSH

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing high waisted badge shorts mohair cropped jumper streetstyle

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing cropped jumper streetstyle high waisted badge shorts model off duty look

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing The Sting badge shorts high waisted streetstyle crop top

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing high waisted denim shorts badge shorts The Sting streetstyle cropped jumper

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing patchwork badge shorts The Sting cropped jumper mohair knit streetstyle outfit details

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing Schuts Granto shoes gold sandals mules streetstyle

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing gold cross earrings H&M mohair jumper streetstyle

 Mohair jumper: H&M (old, but similar HERE and HERE)
Badge shorts: The Sting (on sale HERE)
Shoes: Schutz
Cross earrings: H&M (similar HERE)
Bracelet: H&M (similar HERE and HERE)

[show_shopthepost_widget id=”94638″]

[dutch]

Gisteren liet ik jullie mijn nieuwe Schutz schoenen al zien en vanwege de leuke reacties op deze gouden muiltjes, zowel op mijn blog als op instagram (@RedReidingHood), heb ik gisteren meteen besloten outfit foto’s te maken. Het was prachtig weer, perfect om wat been en buik te showen. Ik ga nu al zeven weken samen met mijn zusje braaf drie keer in de week naar de sportschool en ik begin zelf wel een ieniemienie beetje resultaat te zien. Mijn buik is iets gedefinieerder, maar dat is nooit echt een probleem geweest. Mijn benen, of eigenlijk mijn bovenbenen, zijn echter altijd problematisch geweest. Ze zullen waarschijnlijk ook nooit superslank worden, dat zit nou eenmaal in de familie, maar ik zie zelf toch wel een klein beetje verschil. Anderen zullen het misschien niet eens zien, maar dat ik het zelf wel zie is al genoeg om me een stuk beter in mijn vel te voelen. Ik voel me helemaal lekker en heb superveel zin in de vakantie om vervolgens lekker de hele dag in mijn bikini rond te lopen. Nog 35 dagen tot ik in de auto zit op weg naar Frankrijk!

[english]

Yesterday I already showed you my new Schutz shoes and because of the nice comments on these golden mules, on my blog and on instagram (@RedReidingHood), I immediately decided to take outfit photos. The weather was lovely, perfect to show some leg and stomach. I’m already going to the gym three times a week for seven weeks in a row together with my sister and I am noticing iny tiny results myself. My stomach is a bit more defined, but that has never been a problem. My legs though, or better said my upper legs, have always been problematic. They’ll probably never get superslim, it’s in the family, but I am noticing a little bit of difference. Others might not even notice it, but it’s just enough for me to feel a lot better in my own skin. I feel great and I’m super excited for vacation and walking around in my bikini all day long. Only 35 days until I’ll be sitting in the car on my way to France!

Lots of love,
Rowan

Follow on Bloglovin

22 comments