OUTFIT / PALMS ON MY LEGS

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing Ganni palm print trousers Zalando festival look birkenstock slides streetstyle

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing slouchy pants and Birkenstocks streetstyle Ganni palm trousers camisole tank

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing all white birkenstock slides streetstyle palm print trousers Ganni model off duty look

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing palm print slouchy pants streetstyle comfy look festival outfit

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing Ganni palm print slouchy pants Zalando Birkenstock Madrid slides streetstyle from where I stand outfit

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing Mise en Dior tribal pearl earrings streetstyle model off duty look messy hair don't care

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing mise en dior tribal pearl earrings KO Pieces bead closure earrings helix piercing

Palm print trousers: Ganni (HERE)
Top: Selected Femme (HERE)
Slides: Birkenstock (HERE)
Earrings: Pieces
Bracelet: Bandhu

[show_shopthepost_widget id=”119494″]

[dutch]

De zomer is officieel begonnen en ook het festivalseizoen is in volle gang. Uit onderzoek van Zalando is gebleken dat 70 procent van de Nederlandse festivalgangers hun outfit belangrijk vinden tijdens een festival, vind meer van dit soort festivalfeitjes in Zalando’s festival guide. Ook ik vind mijn outfit tijdens een festival belangrijk, dus toen Zalando mij vroeg om mijn ideale festival outfit op hun website uit te zoeken was dat zeker een ja! Ik ging voor deze loszittende broek van Ganni met palmbomenprint, een camisole top en Birkenstock slippers. Mocht je de gewone Birkenstocks met de kurkzolen te duur vinden, dan zijn deze superlichte Birkenstocks in slipper variant zeker een aanrader: Ze kostten maar 19,95 euro! Daarnaast vind ik het ook gaaf dat ze óf helemaal wit zijn óf helemaal zwart, dus zonder de bruine kurkkleur die je bij de gebruikelijke Birkenstocks ziet. Nog een bijkomend voordeel is dat je deze lekker kan aanhouden onder de douche op vakantie. Handig toch?

[english]

Summer officially started and the festival season is up and running as well. Research by Zalando pointed out that 70 percent of Dutch festival goers find their outfit during a festival important, find more of these sort of festival facts in Zalando’s festival guide. I also find my outfit important when I attend a festival, so when Zalando asked me to choose my favorite outfit on their website it was a big yes! I picked these slouchy palm printed pants by Ganni, a camisole top and Birkenstock slides. In case you find the original Birkenstocks with the cork soles too expensive, these featherlight flip flop-ish Birkenstocks might be an option for you: They only cost 19.95 euros. Next to that I really like the fact that they’re completely white or completely black, so without the brown cork color of the original Birkenstocks. Another advantage is the fact that you can wear these under the shower on vacation. Convenient, right?

Lots of love,
Rowan

Follow on Bloglovin

27 comments