STYLE CRUSH / THEY ALL HATE US

RED REIDING HOOD: Style crush they all hate us elle ferguson tash sefton inspiration streetstyle[dutch]

De inspiratie van mijn outfits haal ik uit magazines, films en vind ik op straat, maar de meeste inspiratie vind ik bij andere bloggers. Twee vrouwen die mij onwijs inspireren zijn Elle Ferguson en Tash Sefton van de blog They All Hate Us. Ik zou best willen ruilen van kledingkast (en figuur) met deze stijlvolle Aussie girls! Hun stijl is zo ongeforceerd, maar toch perfect. Dankzij deze dames wil ik heel graag een paar One Teaspoon shorts hebben en heb ik me voorgenomen om vaker jasjes en truien om mijn middel geknoopt te dragen. Wat vind jij van hun stijl? Meer inspirerende foto’s van deze vriendinnen vind je op mijn Pinterest board geheel gewijd aan deze Aussie chicks!

Ps: Mijn blog heeft er een nieuwe pagina bij, ‘Virtual Shopping Bag’, waar ik alle items die momenteel op mijn verlanglijstje laat zien. Dit verlanglijstje werk ik bijna dagelijks bij. Door te klikken op de items word je meteen doorverwezen naar de webshop. Simpel toch?

[english]

I get the inpsiration for my outfits from magazines, movies and the streets, but most of my inspiration comes from other bloggers. Two women who truly inspire me are Elle Ferguson and Tash Sefton from the blog They All Hate Us. I’d love to change wardrobes (and bodies) with these stylish Aussie girls! Their style is very effortless, yet perfect. Because of these ladies I really want a pair of One Teaspoon shorts and I determined to wear jackets and jumpers tied around my waist more often. What do you think of their style? Find more inspiring photos of these friends on my Pinterest board dedicated to these Aussie chicks!

Ps: My blog just got a new page, Virtual Shopping Bag’, where I show all items which are currently on my wishlist. I update this list almost daily. By clicking the items you’ll immediately get forwarded to the webshop. Easy, right?

Lots of love,

Rowan

Follow on Bloglovin

RED REIDING HOOD: Fashion blogger Elle Ferguson wearing One Teaspoon shorts They All Hate Us streetstyle model off duty look

RED REIDING HOOD: They All Hate Us style icon Tash Sefton wearing coat tied around waist streetstyle

RED REIDING HOOD: Shop They All Hate Us wearing Birkenstocks bloggers Tash Sefton Elle Ferguson streetstyle

RED REIDING HOOD: They All Hate Us Elle Ferguson wearing jacket tied around waist streetstyle look

RED REIDING HOOD: They All Hate Us Elle Ferguson thigh high boots Tash Sefton streetstyle

RED REIDING HOOD: They All Hate Us Elle Ferguson boho chic streetstyle Isabel Marant fashion blogger wearing thigh high boots inspiration

RED REIDING HOOD: Fashion bloggers Elle Ferguson boho chic streetstyle Tash Sefton Isabel Marant outfit They All Hate Us

RED REIDING HOOD: Elle Ferguson wearing all black everything outfit boho chic Isabel Marant streetstyle They All Hate Us

RED REIDING HOOD: Elle Ferguson Tash Sefton style icons They All Hate Us Aussie Girls fashion inspiration

14 comments