BEAUTY / PRIMARK TWEEZERS

RED REIDING HOOD: Primark tweezers 1,50 euro aztec print tweezerman pincet review ervaringpp

[dutch]

Toen ik dit setje superleuke pincetten voor maar 1,50 euro bij de Primark zag, móest ik ze gewoon meenemen. De pincet die ik hiervoor gebruikte (een drogisterij ding die ik jaren geleden van mijn moeder heb gepikt) deed z’n werk namelijk niet al te best meer: Ik was erg lang bezig om hardnekkige haartjes te pakken te krijgen en soms lukte het zelfs helemaal niet. Een andere reden (naast de prijs en de looks) waarom ik dit setje van de Primark kocht was omdat ze me erg deden denken aan de bekende Tweezerman tweezers. Voor ditzelfde setje van dit merk betaal je echter bijna 40 euro, dat scheelt dus enorm in prijs! Mede daarom verwachtte ik niet zoveel van dit setje van de Primark, maar voor die 1,50 euro wou ik het best proberen. En het valt me genoeg mee! Sterker nog: Ik ben er erg blij mee! Vooral met de slanted variant, welke mijn haartjes (zelfs de stoppeltjes) erg goed pakt, ben ik heel tevreden. Wat ik met de punt pincet moet weet ik niet zo goed: Is die voor ingegroeide haartjes of iets dergelijks?
Kortom ik ben erg enthousiast over deze Primark tweezers: Ze zien er leuk uit, hebben een aantrekkelijke prijs én doen hun werk. Waarschijnlijk zijn de Tweezerman tweezers wel nóg beter, maar ik vraag me af of het grote verschil in prijs het écht waard is.

Liefs,
Rowan

Ps: Heb jij al meegedaan aan de Jaderoller giveaway?

[english]

When I spotted this super cute set of tweezers for only 1,50 euros at Primark, I just hád to bring them home. The tweezers I used before (just a regular drugstore tweezers I stole from my mom years ago) didn’t do it’s job that well (anymore): I took me a very long time to get the stubborn hairs and sometimes I just didn’t succeed in doing this at all. An other reason (next to the price and the looks) why I bought this set from Pirmark is because they reminded me of the famous Tweezerman tweezers. For the same set of this brand you pay almost 40 euros, which is a big difference in price. Because of that I didn’t expect a lot from this set from Primark, but for only 1,50 euros I was willing to give it a try. And I’m glad I did, because I love them! Especially the slanted version, which perfectly grabs my hairs (even the stubbles). I’m not quite sure what to do with the pointy one: Is that one meant for ingrown hairs or something like that?
Long story short: I’m very enthusiastic about these Primark tweezers. They look cute, they come with a nice price and they do their job.  The Tweezerman tweezers are probably even better, but I’m wondering if it’s really worth the enormous difference in price.

Lots of love,
Rowan

Ps: Did you already enter the Jaderoller giveaway?

Follow on Bloglovin

5 comments