NEW HAIR / LIGHT ASH BLONDE

RED REIDING HOOD: Fashion blogger light ash blonde hair color beauty short messy hair don't care

[dutch]

Yes, mijn blonde haar is weer terug van weggeweest! En zelfs nog sterker aanwezig dan ooit tevoren (ook al lijkt het op de foto vreemd genoeg donkerder dan in real life), ik koos namelijk voor een lichte asblonde tint en I love it! Daarvoor zat ik vrijdagochtend wel even drie uur (!) bij de kapper, dan heb je ook wat! Nog snel even net voor vakantie (ik ben onderweg as we speak). Wat vind jij ervan?

Liefs,
Rowan

Ps: Heb jij al meegedaan aan de Jaderoller giveaway?

[english]

Yay, my blonde hair is back! And it’s even more present than ever before (although it looks darker in the photo than in real life), since I choose a light ash blonde shade and I love it! I had to sit at the hairdresser’s for three hours (!) friday morning, but the results are amazing! I just had to have blonde hair for vacation (I’m on my way as we speak). What do you think?

Lots of love,
Rowan

Ps: Did you already enter the Jaderoller giveaway?

Follow on Bloglovin

16 comments