NEW / PINEAPPLE LOAFERS

RED REIDING HOOD: Be Frassy Flossy pineapple loafers espadrilles fashion blogger flatlay urban outfitters aztec skull money bank white

Loafers: ‘Frassy’ Flossy (HERE)
Skull money bank: Urban Outfitters (HERE)

[dutch]

Telkens als ik naar deze vrolijke pineapple schoentjes kijk, krijg ik zo’n zin om op vakantie te gaan; ze geven me zo’n vrolijk zomers gevoel! En gelukkig voor mij is het precies over een week al zover: Dan zit ik in de auto op weg naar La France. Deze schoentjes gaan uiteraard mee! Ze zijn van het Spaanse merk Flossy en dit is een limited edition: Ontworpen door blogger Audrey Rogers van Be Frassy. Zo leuk dat brands tegenwoordig massaal samenwerkingen aangaan met bloggers (ook ik heb hier immers ervaring mee, wink). Aangezien dit een limited edition is zijn er maar 24 per land te koop. In Nederland zijn ze verkrijgbaar bij dr. Adams in Amsterdam en Rotterdam. Morgen staat er een outfit post online met deze vrolijke stappers! Fijne zondag!

Liefs,
Rowan

Ps: Heb jij al meegedaan aan de Jaderoller giveaway?

[english]

Everytime I look at these joyful pineapple shoes, I instantly wanna pack my bags and go on vacation; they give me such a happy summer feeling! And luckily for me I only have to wait one more week: Then I will be sitting in the car on my way to beautiful La France. Of course I’m gonna bring these shoes with me. They’re from a Spanish brand called Flossy and this is a limited edition: Designed by blogger Audrey Rogers from Be Frassy. I really like that brands collaborate with bloggers a lot lately (I talk out of experience, wink). Since this is a limited edition there are only 24 per country for sale. In the Netherlands they’re available at dr. Adams in Amsterdam and Rotterdam. Tomorrow there will be an outfit post online featuring these happy shoes! Enjoy your Sunday!

Lots of love,
Rowan

Ps: Did you already enter the Jaderoller giveaway?

Follow on Bloglovin

13 comments