OUTFIT / CHARTREUSE DU LIGET

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing denim jacket tied around the waist streetstyle zara oversized scarf layers outfit

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing summer layers outfit denim jacket tied around waist streetstyle blue scarf zara look

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing turquoise suede shorts zara scarf streetstyle layers outfit summer look

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing turquoise jogger shorts streetstyle oversized zara scarf

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing denim jacket tied around waist streetstyle blue scarf zara

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing turquoise suede jogger shorts streetstyle denim jacket tied around the waist outfit details

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing DIY friendship bracelets market festival look outfit details

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing Zara scarf blond messy hair don't care look

T-shirt: Zara (similar HERE)
Shorts: Zara (similar HERE, HERE and HERE)
Denim jacket: Pepe Jeans (HERE and similar HERE)
Scarf: Zara (similar HERE and HERE)
Sandals: Mellow Yellow (old, but similar HERE and even better ones on sale HERE and HERE)
Bracelets: French market (similar HERE, HERE and HERE)

[show_shopthepost_widget id=”180026″]

[dutch]

Vannacht ben ik teruggekomen van vakantie en heb ik weer heerlijk in mijn eigen bedje geslapen. Begrijp me niet verkeerd, ik heb enorm genoten van mijn vakantie in Frankrijk, maar ik vind het ook altijd weer fijn om in mijn eigen bed te slapen en met mijne lieve katten te knuffelen. Home sweet home again. Maar ik heb gelukkig nog wel heel veel vakantieherinneringen in de vorm van foto’s. Deze foto’s zijn gemaakt bij Chartreuse du Liget, een oud klootser op nog geen tien minuten rijden van de camping. In een aparte vakantie post zal ik jullie hier meer over vertellen. Vandaag gaat het echter om de outfit. Over het algemeen hebben we behoorlijk goed weer gehad (meestal rond de dertig graden), maar deze dag was het iets koeler. Een mooi excuus om mijn nieuwe sjaal uit de Zara sale te dragen én weer eens een jasje om mijn middel te knopen. Ik ben gek op laagjes in de winter, maar op deze manier werken laagjes ook in de zomer.

Liefs,
Rowan

[english]

Last night I came back from vacation and I slept in my own cosy bed. Don’t get me wrong though, I enjoyed my vacation in France to the fullest, but I always enjoy sleeping in my own bed again and cuddling my sweet cats. Home sweet home again. But luckily I do have many vacation memories in the form of photos. These photos are at Chartreuse du Liget, an old monastery close to our campsite. I will tell you more about this in another post about my vacation. Today it’s all about the outfit though. In general we had quite good weather (around 30 degrees), but this day it was a little bit colder. A great excuse to wear my new scarf from the Zara sale ánd to tie a jacket around my waist again. I love layering up in winter, but this way layers also work for summer.

Lots of love,
Rowan

Follow on Bloglovin

7 comments