OUTFIT / DENIM AROUND THE WAIST

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing maxi dress festival look denim jacket tied around the waist streetstyle outfit aztec ankle boots

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing maxi dress streetstyle Pepe Jeans denim jacket tied around the waist festival look boho rock outfit

RED REIDING HOOD: Fashion blogger jacket tied around the waist trend streetstyle maxi dress outfit

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing denim jacket tied around the waist streetstyle outfit details

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing Aztec ankle boots Sacha Shoes isabel marant streetstyle maxi dress boho chic outfit

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing cross earring beauty messy hair don't care streetstyle purple lipstick outfit details

Maxi dress: H&M Trend (old, but similar HERE, HERE, HERE and HERE)
Denim jacket: Pepe Jeans (HERE and HERE)
Ankle boots: Sacha (similar HERE)
Necklace: Come Get Fashion (sold out, but similar HERE, HERE and HERE

[show_shopthepost_widget id=”131586″]

[dutch]

Vandaag weer een outfitje met de Sacha schoenen die ik van mijn zusje heb geleend, want ze zijn gewoon te mooi om maar één keer te dragen (hier droeg ik ze eerder). Over Sacha gesproken: Vandaag ga ik naar het Extrema Outdoor festival in Eindhoven in samenwerking met Sacha. Ik heb dus een druk maar superleuk weekend, aangezien ik morgen vertrek naar Frankrijk. Dit is overigens een outfit die ik zo voor een festival had kunnen dragen: Maxi dress en een spijkerjasje (die ik heb laten costumizen bij Pepe Jeans!) om mijn middel geknoopt. Minus de schoenen: Op een festival zou ik namelijk nóóit op hakken rond lopen. Nee, dan liever mijn Sacha buckle boots! Fingers crossed dat het vandaag droog blijft zodat ik lekker kan genieten van het festival, maar ook zodat ik mijn festival look van vandaag mooi vast kan leggen voor een outfit post. Volg mij op instagram (@RedReidingHood) om op de hoogte te blijven van mijn Extrema Outdoor én vakantie avonturen.

[english]

Another outfit with the Sacha shoes I stole from my sister. They’re just too pretty to only wear once (I wore them here before). Speaking of Sacha: Today I’m going to the Extrema Outdoor festival in Eindhoven in collaboration with Sacha. So I’ve got a busy but super fun weekend ahead, since I’m leaving to France tomorrow. This by the way is an outfit I could totally wear for a festival: Maxi dress and a denim jacket (which I got customized at Pepe Jeans!) tied around my waist. Except for the shoes though: I would never wear heels at a festival. No, I’d rather wear my Sacha buckle boots! Fingers crossed for good weather today so I can enjoy the festival to the fullest, but also so I can shoot today’s festival look for an outfit post for you. Follow me on instagram (@RedReidingHood) to stay up to date with my Extrema Outdoor ánd vacation adventures.

Lots of love,
Rowan

Follow on Bloglovin

12 comments