OUTFIT / LACE & FRINGES

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing Zara lace slip dress lingerie dress primark kimono streetstyle lace up sandals

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing Zara lingerie dress streetstyle slip dress model off duty look kimono

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing teal lingerie dress zara streetstyle kimono lace up sandals model off duty look

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing fringe kimono primark outfit details lingerie slip dress navy blue

RED REIDING HOOD: Blue leather IKKS origins waitress wallet purse

Lingerie dress: Zara (old, but similar HERE, HERE, HERE and HERE)
Kimono: Primark (similar HERE and HERE)
Heels: Zara (old, but similar HERE)
Wallet: IKKS Origin Waitress (in yellow HERE)
Bracelet: Bandhu

[show_shopthepost_widget id=”146798″]

[dutch]

Voor de tweede keer in korte tijd heb ik een outfit afgestemd op, jawel, een portemonnee. Vorige keer dat ik dit deed (hier) zei ik al dat ik op deze manier eens naar andere kleren dan the usual grijp en deze keer weer van toepassing: Dit mooie lingerie-achtige jurkje welke ik tijdens de vorige Zara sale op de kop wist te tikken hing namelijk stof te vergaren in mijn kast. Hartstikke zonde, want het is werkelijk een prachtig jurkje. Echter is het nooit echt in me op gekomen ‘m daadwerkelijk te dragen, tot ik er dus achter kwam dat de kleur perfect matchte met deze portemonnee (welke overigens ook een pareltje is!). Om het geheel wat meer ‘aan te kleden’ en dus het slaapkamergevoel ervanaf te halen droeg ik er een kimono overheen.

Liefs,
Rowan

Ps: Heb jij al meegedaan aan de Jaderoller giveaway?

[english]

For the second time in a very short period I matched an outfit to my, yes really, wallet. Last time I did this (here) I already said this way of picking an outfit makes me opt for different clothes than the usual and today is no exception: This pretty lingerie-ish dress which I bought during the last Zara clearance has been gathering dust in my closet. Such a waste, since it really is a beautiful dress. It never occurred to me to actually wear it before though, until I discovered the color is a perfect match with this wallet (which is a stunner as well). To make the whole thing a bit more ‘dressed’ and take away the bedroom feeling I wore a kimono on top.

Lots of love,
Rowan

Ps: Did you already enter the Jaderoller giveaway?

Follow on Bloglovin

10 comments