OUTFIT / LOCHES

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing Zara red aztec wrap dress leopard ponyhair sandals streetstyle

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing red bohemian dress isabel marant boho chic zara leopard sandals streetstyle

RED REIDING HOOD: Zara leopard ponyhair sandals lace up streetstyle outfit details

RED REIDING HOOD: Isabel Marant red dress Zara streetstyle festival look friendship bracelets outfit details

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing Ray-Ban aviator gold messy hair don't care ash blond grey hair

Dress: Zara
Shoes: Zara
Bracelets: Market in Loches
Sunnies: Ray-Ban aviator

[dutch]

Zoals jullie waarschijnlijk weten ben ik nu, terwijl ik dit type, op vakantie in Frankrijk (Vallée de la Loire). Ik zit hier nu anderhalve week (time flies when you’re having fun) en heb dus al aardig wat van de omgeving gezien. Eén van de eerste dorpjes (of is het misschien toch een stadje?) is Loches. Een heel mooi middeleeuws stadje met slingerende omhoog lopende straatjes. Eigenlijk zoals de meeste stadjes en dorpjes hier in de buurt. Alles doet erg middeleeuws aan en je vindt dan ook bijna overal mooie kastelen. Heel gaaf. Wat me ook opvalt is dat elk stadje en dorpje versierd is met prachtige bloemen. Omdat ik deze bloemen zo leuk vond staan bij mijn nieuwe Zara jurkje uit de sale moest ik gewoon hier mijn foto’s maken. En zijn mijn nieuwe sandaaltjes, ook uit de Zara sale, niet helemaal geweldig? Ze zitten ook zo lekker! Oh, en die armbandjes heb ik trouwens ongeveer een uur voordat deze foto’s waren gemaakt gescoord op de markt. Ik kijk er altijd naar uit om zulke armbandjes te kopen op markten.

Liefs,
Rowan

[english]

Like you probably already now I am, while I’m typing this, on vacation in France (Vallée de la Loire). I’m here for one and a half week now (time flies when you’re having fun) and so I already saw quite a lot from the environment. One of the first towns we visited is Loches. A very beautiful medieval town with cute streets. Just like most other town around here. Everything looks very medieval and you find beautiful castles everywhere. Very cool. Something else I noticed is that every town is decorated with pretty flowers. Because I really liked these flowers in combination with my new Zara sale dress I just had to take my outfit photos here. And don’t you just love my new sandals? They’re so comfy! Oh, and I scored these bracelets at the market approximately an hour before we took these photos. I always love buying such bracelets at markets.

Lots of love,
Rowan

Follow on Bloglovin

10 comments