OUTFIT / MONTRICHARD

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing Charlotte Kan shirt skirt streetstyle Zara cropped top romantic look festival holiday vacation outfit

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing wrap skirt streetstyle boho chic look cropped top zara TRF vacation outfit

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing DIY shirt skirt Charlotte Kan streetstyle crop top Zara TRF lilac outfit romantic look

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing DIY wrap skirt shirt skirt streetstyle crop top zara lace buttons romantic outfit details

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing shirt skirt streetstyle crop top lace button Zara outfit details bandhu bracelets

Skirt: Charlotte Kan
Top: Zara
Sandals: Mellow Yellow (in brown HERE and similar HERE)
Bracelets: Bandhu
Sunnies: Ray-Ban Wayfarer (HERE)

[dutch]

Excusez-moi voor de ietwat wazige eerste twee foto’s. Op het schermpje van mijn camera leken ze wel scherp, maar op mijn computer bleken ze toch niet helemaal scherp te zijn. Heel vervelend, maar ook niks meer aan te doen. Ik hoop dat het jullie niet te veel stoort. Anyway, deze foto’s zijn gemaakt in het Franse plaatsje Montrichard, vandaar de titel. In een aparte post zal ik jullie meer vertellen over mijn vakantie en alle plaatsjes die ik heb bezocht. Morgen ga ik alweer naar huis! Time flies when you’re having fun.

Liefs,
Rowan

[english]

Excusez-moi for the some what blurry first two photos. On the screen of my camera they looked pretty sharp, but on my computer they turned out not to be as sharp as I thought. Very annoying, but there’s nothing to do about it anymore. I hope it doesn’t bother you too much. Anyway, these photos were taken in a French town called Montrichard, hence the titel. In a different post I will tell you more about my vacation and the places I visited. I’m already leaving tomorrow! Time flies when you’re having fun.

Lots of love,
Rowan

Follow on Bloglovin

4 comments