OUTFIT / ROCK CHIC

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing rock chic outfit leather jacket tied around waist streetstyle balenciaga buckle boots model off duty outfit

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing crop top turtleneck forever 21 skirt streetstyle leather jacket tied around the waist model off duty look

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing Balenciaga buckle boots striped skirt crop top Forever 21

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing Balenciaga Buckle boots KO Sacha Shoes schoenen

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing every finger rings H&M outfit details leather jacket tied around the waist streetstyle

Leather jacket: Warehouse (old, but even better one on sale HERE)
Skirt: H&M
Crop top: Forever 21 (HERE)
Buckle boots: Sacha Shoes (similar HERE and HERE)
Rings: H&M (similar HERE)
Sunglasses: Ray-Ban Wayfarer (HERE)

[show_shopthepost_widget id=”151826″]

[dutch]

Yay, mijn eerste outfit met mijn ‘nieuwe haar’ is een feit! Deze outfit foto’s zijn nét voor ik op vakantie ging gemaakt. Ik zit nu namelijk lekker met mijn familie te genieten in Frankrijk. De dag dat ik deze outfit droeg (afgelopen vrijdag) was het erg warm in Nederland, maar was er een kans dat er een stortbui los zou breken. In zo’n geval vind ik het handig om een jasje om mijn middel te knopen: Super stylish en in geval van nood ook daadwerkelijk als jas te dragen. Daarnaast voegt het jasje om de middel (evenals de grove schoenen) een rock touch aan een verder chique outfit toe.

Liefs,
Rowan

[english]

Yay, my first outfit with my ‘new hair’ is a fact! These outfit photos were taken right before I went on vacation. I’m having a great time in France with my family as we speak. The day I wore this outfit (last Friday) it was very warm in the Netherlands, but there was a chance it was gonna rain. In those cases I find it convenient to tie a jacket around my waist: Super stylish and in case of emergancy to be really used as jacket. Next to that the jacket around the waist (just as the shoes) adds a rock touch to this chic outfit.

Lots of love,
Rowan

Follow on Bloglovin

10 comments