OUTFIT / XO FESTIVAL

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing festival look crop top outfit shirt skirt extrema outdoor

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing cropped top forever 21 festival look wrap skirt buckle boots balenciaga

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing Charlotte Kan shirt skirt streetstyle festival look model outfit details

Crop top: Forever 21 (HERE)
Skirt: Charlotte Kan 
Buckle boots: Sacha Shoes (HERE)
Bracelet: Bandhu

[dutch]

Zoals jullie wellicht al wisten was ik nu precies een week geleden aanwezig bij het Extrema Outdoor Festival in Eindhoven, oftewel XO festival. Vorig jaar hadden mijn vriend en ik het daar al enorm naar ons zin gehad, dus toen Sacha ons vroeg of we weer wouden gaan hebben we natuurlijk meteen ‘ja’ gezegd! En ondanks dat we niet tot heel laat konden blijven omdat we de volgende dag heel vroeg op vakantie gingen en nog helemaal terug naar Leeuwarden moesten rijden was het ‘t zeker waard! De sfeer was weer geweldig, de artiesten waren top en het weer zat net als vorig jaar heel erg mee. En mijn comfortabele (en supermooie) Sacha buckle boots maakten de dag natuurlijk nog ‘draaglijker’ ;)

Liefs,
Rowan

[english]

Like you probably already now I went to the Extrema Outdoor Festival in Eindhoven (also known as XO festival) last week. My boyfriend and I already had a blast last year so when Sacha invited us to go again we immediately said ‘yes’! And although we couldn’t stay until very late since we had to leave early for vacation the next day and drive all the way back to Leeuwarden it was totally worth it! The ambiance was amazing, the artists were great and just like last year the weather was nice. And of course my comfortable (and beautiful) Sacha buckle boots made the day even more ‘bearable’ ;)

Lots of love,
Rowan

Follow on Bloglovin

13 comments