RECAP / JUNE OUTFITS

RED REIDING HOOD: Fashion blogger June outfits recap

[dutch]

En ja hoor, er is alweer een maand voorbijgevlogen. In mijn ogen ging juni éxtra hard, maar dat heeft een reden: Time flies when you’re having fun. Ik heb namelijk erg genoten van de afgelopen maand: Van het weer, van het sporten (ik ga nu 3 keer, soms 2 keer, in de week naar de sportschool en ik voel me heerlijk) en van mijn blog. De laatste tijd gaf mijn blog mij namelijk niet zoveel uitdaging meer: Ik plaatste namelijk bijna alleen maar mijn outfits. Natuurlijk vind ik het leuk om outfit posts te maken, fashion blijft natuurlijk mijn nummer één interesse, maar er zat niet zoveel uitdaging meer in. Ook voor jullie niet (denk ik): Ik wil jullie namelijk inspireren met mijn blog. Dat kan natuurlijk door jullie inspiratie te laten halen uit mijn outfits, maar ik wil meer voor jullie doen. Daarom heb ik afgelopen maand ‘Blog Bizz’ in het leven geroepen: Elke vrijdag plaats ik een artikel met tips en tricks voor bloggers uit mijn eigen ervaring. En oh my, wat lopen deze artikelen goed! Ze worden supergoed gelezen en ik krijg de meest geweldige reacties. Dankjulliewel, dat vind ik heel leuk om te horen! Daarnaast heb ik ook besloten om elke dinsdag een beauty gerelateerd artikel te plaatsen en ook dat gaat goed. Ik interesseer me de laatste tijd namelijk steeds meer voor beauty (zo rekende ik eergisteren opeens bijna 50 euro af bij The Body Shop, een bedrag wat ik vroeger nooit zou neertellen voor beauty) en vind het superleuk om mijn ervaringen met jullie te delen. Door meer variatie aan te brengen in mijn blog laat ik meerdere kanten van mezelf zien en dat vind ik fijn. Ik ben namelijk meer dan de kleren die ik draag. Omdat ik de laatste tijd ook veel bezig ben met het ontdekken van clean eten (ik probeer cleaner te eten, maar zou nooit helemaal clean kunnen en willen eten), zit er ook aan te denken om af en toe eens een gezond recept met jullie te delen. Lijkt dit jullie leuk en vinden jullie mijn blog ook verbeterd sinds ik wat meer variatie heb toegepast? De plek waar ik trouwens écht meer van mezelf kan laten zien is YouTube. Ik plaats niet zo vaak filmpjes op mijn YouTube kanaal, maar dit wil echt vaker gaan doen. De reacties die ik krijg zijn namelijk altijd zo leuk! Vooral de reacties op mijn ‘Mijn top 20 grootste irritaties’ en ‘Gênante momenten van mijn leven’ filmpjes vond ik geweldig: Mensen gingen helemaal los met hun eigen ergernissen en gênante ervaringen, geniaal! Daarnaast plaats ik ook vaak shoplogs waarin ik laat zien wat ik in een maand heb gekocht en gekregen, welke ook altijd goed ontvangen worden. Bekijk hier mijn laatste shoplog. Deze videos plaats ik trouwens niet altijd op mijn blog, omdat ik het gevoel heb dat mensen liever snel iets lezen op blogs dan videos kijken. Daarnaast zijn mijn videos Nederlands, wat misschien een beetje saai is voor mijn anderstalige lezers. Dus mocht je helemaal up to date willen blijven van mijn videos, abbonneer je dan even op mijn YouTube kanaal.

Anywaaaay, vandaag laat ik jullie dus alle outfits (13 maar liefst) zien die ik de afgelopen maand droeg. Bovenaan deze post zie je ze alle 13 in een collage, maar als je even naar beneden scrollt zie je ze allemaal apart in het groot. Als je vervolgens op een foto klikt ga je naar de bijbehorende post. Welke vinden jullie het leukst?

Liefs,
Rowan

Ps: Heb jij al meegedaan aan de Jaderoller giveaway?

[english]

Another month has flown by. In my eyes June flew by extra fast, but there’s a reason for that: Time flies when you’re having fun. I really enjoyed last month: The wheater, working out (I go to the gym 3, or sometimes 3, times a week now) and my blog. Lately my blog didn’t challenge me that much anymore: I almost didn’t post anything else than my outfits. Of course I like making outfit posts, fashion will always be my number one interest, but it didn’t really challenge me anymore. Neither did it for you (I think): I’d like to inspire you with my blog. Of course I do that by getting you inspired by my outfits, but I want to inspire your even more. That’s why I started ‘Blog Bizz’ last month: Every Friday I post an article with tips and tricks for bloggers from my own experience. And oh my, those articles are doing great! May of you read them and I get the most incredible comments. Thank you, I really love reading those! Next to that I also decided to post a beauty related article every Tuesday. I’m much more interested in beauty than I was lately (I spent 50 euros at The Body Shop two days ago, a price I wouldn’t haves spend for beauty products until a few months ago) and I love sharing my experiences with you. By bringing more variety into my blog I show different sides of myself and I really like that, since I’more than the clothes I’m wearing. Since I’m also very into clean eating lately (I try to eat cleaner, but I couldn’t and wouldn’t ever be 100% clean), I’m also thinking about sharing a healthy recipe with you every now and then. Would you like this and do you think my blog improved since I brought more variety into it?

Anywaaay, today I’m showing you all outfits (13!) I wore last month. On top of this post you see them all in one collage, but when you scroll down you see every single one of them in bigger sizes. When you click one you’ll immediately get forwarded to the corresponding post. Which one do you like best?

Lots of love,
Rowan

Ps: Did you already enter the Jaderoller giveaway?

Follow on Bloglovin

RED REIDING HOOD: Fashion blogger Primark Aztec jacket tied around the waist festival look fedora hat western boots streetstyle

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing Alexander Wang wrap skirt KO modstrom zara heavy knit cardigan streetstyle loafers

RED REIDNG HOOD: Fashion blogger wearing ganni palm printed pants streetstyle birkenstock slides model off duty easy summer look

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing Zara lace up jeans streetstyle Balenciaga buckle boots KO sacha shoes

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing all black everything outfit leather biker jacket slouchy pants streetstyle birkenstock monterey slides

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing Isabel Marant jacob fringe boots streetstyle summer layering ripped shorts

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing Acne knitted culottes streetstyle zara lace up sandals camisole leather straps H&M Trend

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing black leather pants Gipsy streetstyle breton striped shirt Zara cut out asymmetric court shoes pumps

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing Sam Edelman mila ankle boots burgundy outfit oxblood ripped short One Teaspoon streetsyle

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing high waisted badge short The Sting streetstyle knitted fluffy mohair cropped jumper golden shoes

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing denim dungarees streetstyle floral garland festival look birkenstocks

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing oversized cashmere Maison Martin Margiela for H&M cashmere sweater dress H&M Trend mules

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing alexander wang pyjama suit streetstyle my calvins calvin klein modern cotton underwear model off duty look

8 comments