SHOP MY COOLCAT TEE

RED REIDING HOOD: Fashion blogger CoolCat design T-shirt go with the flow vissen hemdje

RED REIDING HOOD: Fashion blogger CoolCat samenwerking T-shirt ontwerp campagne foto go with the flow top

[dutch]

Eindelijk is het dan zover! Na wat wel een eeuwigheid wachten leek ligt het T-shirt dat ik heb ontworpen voor CoolCat in de winkels (Rotterdam Zuidplein, Rotterdam Lijnbaan, Utrecht Vredenburg , Amsterdam Kalverstraat, Amsterdam Nieuwendijk, Almere Stadshart, Nijmegen, Breda, Alkmaar, Leeuwarden, Groningen, Den Bosch, Enschede, Eindhoven, Den Haag, Maastricht, Arnhem en Apeldoorn) en in de webshop (wit hier en blauw hier).

Een droom die werkelijkheid is geworden! Ik kan niet eens beschrijven hoe ongelofelijk trots ik ben dat iets wat ik eerst op papier had staan nu tastbaar is en misschien wel heel veel mensen gedragen zal worden. Het moment waarop ik de eerste persoon in ‘mijn’ T-shirt ga spotten lijkt me echt geweldig. Dat moment zal echter nog wel even duren aangezien ik nu op vakantie in Frankrijk ben (wat ook de reden is dat ik helaas niet aanwezig kon zijn bij het lanceringevenement afgelopen donderdag) en ik denk niet dat ik hier snel mensen in mijn T-shirt tegen zal komen, haha. Ik heb al van veel vrienden, familie en lezers gehoord dat ze het T-shirt al hebben gekocht of van plan zijn deze te kopen, wat mijn natuurlijk ontzettend blij maakt! Hebben jullie er al één (of meer) bemachtigd of zijn jullie nog van plan er één aan te schaffen? Ik hoor het graag van jullie en nog liever zíe ik het ook graag: Ik zou het ontzettend leuk vinden als jullie mij een foto zouden willen sturen waarop jullie het T-shirt aan hebben (of mij taggen in een foto op instagram of iets dergelijks). Het lijkt me ook heel tof om uiteindelijk een grote collage te maken met lezeressen, vrienden en familie die mijn T-shirt dragen en die vervolgens op mijn blog en/of social media te plaatsen (waarbij ik jullie blog of instagram natuurlijk noem). Dus please send me the pictures!

Mocht je het verhaal achter mijn ontwerp nog niet kennen en/of misschien nog de behind the scenes foto’s willen zien klik dan hier.

Nog even op een rijtje; de T-shirts zijn online (wit hier en blauw hier) en in de volgende winkels verkrijgbaar:
– Rotterdam Zuidplein
– Rotterdam Lijnbaan
– Utrecht Vredenburg
– Amsterdam Kalverstraat
– Amsterdam Nieuwendijk
– Almere Stadshart
– Nijmegen
– Breda
– Alkmaar
– Leeuwarden
– Groningen
– Den Bosch
– Enschede
– Eindhoven
– Den Haag
– Maastricht
– Arnhem
– Apeldoorn

[english]

The time is finally here! After what felt like waiting for ever the T-shirt I designed for CoolCat is available in stores (Rotterdam Zuidplein, Rotterdam Lijnbaan, Utrecht Vredenburg , Amsterdam Kalverstraat, Amsterdam Nieuwendijk, Almere Stadshart, Nijmegen, Breda, Alkmaar, Leeuwarden, Groningen, Den Bosch, Enschede, Eindhoven, Den Haag, Maastricht, Arnhem en Apeldoorn) and in the webshop (white here and blue here).

A dream coming true! I can’t even describe how incredibly proud I am for something I first only saw on paper now is tangible and might be worn by many people. I think the moment when I’ll see the first person wearing ‘my’ T-shirts will be surreal. It will probably take a while until this moment will happen though since I’m currently on vacation in France (which also is the reason I couldn’t be at the launch event last Thursday) and I don’t think I will spot people wearing my T-shirt in France yet, haha. I already heard from many friends, family and readers that they bought the T-shirt or are planning on buying one, which of course makes me super happy! Did you already get yourself one (or more) or are you planning on getting one? I would love to hear or even better see it: It would be awesome if your could send me a picture of you wearing the T-shirt (or tag me in a photo on Instagram or something like that). It would be cool to eventually make a big collage with readers, friends and family wearing my T-shirt and posting it on my blog and/or social media (I would of course name your blog or Instagram). So please send me the pictures!

In case you didn’t yet read the story behind my design and/or if you wanna see the behind the scenes photos click here.

So just to be sure: The T-shirts are available online (white here and blue here) and in the next stores:
– Rotterdam Zuidplein
– Rotterdam Lijnbaan
– Utrecht Vredenburg
– Amsterdam Kalverstraat
– Amsterdam Nieuwendijk
– Almere Stadshart
– Nijmegen
– Breda
– Alkmaar
– Leeuwarden
– Groningen
– Den Bosch
– Enschede
– Eindhoven
– Den Haag
– Maastricht
– Arnhem
– Apeldoorn

Follow on Bloglovin

8 comments