4X GORGEOUS WINTER COATS

RED REIDING HOOD: OTTO winterjassen winter coats musthaves

(From left to right)
1. Slouchy coat
2. Long coat
3. Slanted coat
4. Faux fur coat

[dutch]

Het weer is de laatste dagen zo deprimerend in Nederland dat ik op zoek ben gegaan naar winterjassen (in de zomer!). Ik had het gisteren zo koud en voor ik het wist had ik op internet vier perfecte winterjassen gevonden.
De eerste is een ruim model met capuchon welke volgens mij supermooi valt. Het is ook nog eens een hartstikke handige jas om te dragen over dikke truien en de capuchon beschermt je haar tegen de (in Nederland veel voorkomende) regen. Deze casual chic jas staat dus erg hoog op mijn verlanglijstje. Ik vind ‘m het mooist in het grijs, maar eigenlijk zou ik alleen maar vanwege de naam van mijn blog de rode er ook bij moeten nemen. Deze doet me namelijk heel erg denken aan roodkapje. ;)
Vorige winter was ik al op zoek naar een écht lange jas, gewoonweg omdat ik het heel gaaf vind staan, maar ook omdat ik het geen gezicht vind als mijn lange vesten onder mijn jas uit piepen. Dit soort jassen leken echter onvindbaar tot ik ‘m gisteren opeens tegenkwam. Deze jas móet ik dus gewoon hebben. Ik ben er alleen nog niet helemaal over uit welke kleur ik wil: Grijs, blauw of zwart. Wat vinden jullie?
Het model van de derde jas vind ik gewoon ongelofelijk gaaf met die scheve onderkant. Mee eens?
De vierde jas is ook een jas waar ik al heel lang naar op zoek ben: Een imitatie bontjas. Een echte musthave die nog steeds ontbreekt in mijn kast. Deze is echt perfect, die kleuren zijn gewoon super. Ik zie mezelf al helemaal voor me met een leren broek aan en deze jas erboven: Glam rock.

Welke jas is jullie favoriet en welke kleur heeft jullie voorkeur?

Liefs,
Rowan

[english]

The weather has been so depressing in Holland the last couple of days that I went searching for winter coats (during summer). I was so cold yesterday and before I knew it I found four perfect winter coats on the internet.
The first one is a slouchy model with a hood which I think looks super good worn. It also is a very practical coat to wear over your thick sweaters and the hood protects your hair against the rain. This casual chic coat is very high on my wishlist. I think I love it most in grey, but just because of the name of my blog I think I should also take the red one, since that one reminds me a lot of red riding hood. ;)
Last winter I already was looking for a long coat, just because I think it looks really cool, but also because I hate it when my long cardigans show underneath my coats. These kind of coats seemed untraceable until I suddenly came across this one on the web yesterday. So I just háve to get this coat. I’m not sure about the color yet though: Grey, blue or black. What do you think?
The model of the third coat is just incredible with the slanted bottom. Agree?
The fourth jacket is also one I’ve been looking for for a very long time: A faux fur coat. A real musthave that still was missing in my closet. This one is perfect, I just love the colors. I can totally imagine myself wearing leather pants and this coat above: Glam rock.

Which coat is your favorite and what color would you choose?

Lots of love,
Rowan

Follow on Bloglovin

5 comments