BEAUTY / ESSIE BLANC NAIL POLISH

RED REIDING HOOD: Beauty review Essie Blanc white nailpolish goede witte nagellak

RED REIDING HOOD: Beauty review nail polish maybelline color show winter baby versus Essie Blanc

[dutch]

Veel geld uitgeven aan nagellak vond ik altijd onzin, dus ik greep altijd naar de goedkopere nagellakjes. Laatst werd ik echter zo chagrijnig toen ik probeerde mijn nagels wit te lakken: Ik had veel lagen nodig om de lak dekkend te maken, er ontstonden bubbeltjes in de lak en vervolgens smeerde ik het ook nog eens compleet uit, omdat het zo lang duurde voor al die lagen opgedroogd waren. Een ramp! De nagellak die ik hiervoor gebruikte was Maybelline Colorshow in de kleur Winter Baby. Op zich een goede nagellak onder de goedkopere lakjes, maar verre van perfect. Dus ik besloot eens wat meer geld uit te geven aan nagellak en een lakje van het bekende merk Essie in de kleur Blanc te kopen waarvoor ik 10 euro betaalde (normaal geef ik niet meer dan 4 euro uit voor nagellak). Wat een verademing! De Essie nagellak dekt in één keer, zoiets heb ik nooit eerder meegemaakt. Op de tweede foto zie je het verschil tussen één laag Maybelline Colorshow Winter Baby en één laag Essie Blanc. Wat een verschil, hè? Ik denk zelfs dat ik met de Essie nagellak op de langere termijn geld uitspaar: Ik heb immers minder lak nodig om het dekkend te maken én ik verpruts het niet zo vaak meer (waardoor ik alles weer overnieuw kan doen). Ik kan dus iedereen die dit nog niet doet aanraden om eens iets meer geld uit te geven voor nagellak. Je zal er geen spijt van krijgen!

Essie nagellak is onder andere verkrijgbaar bij bol.com.

Liefs,
Rowan

Pps: Verrassing! Met de code Blog25 krijg je nu tot en met aanstaande vrijdag 25% korting bij aankoop van het T-shirt (wit hier, blauw hier) dat ik heb ontworpen voor CoolCat!

[english]

I always found spending a lot of money on nail polish nonsense, so I always bought cheap nail polishes. I became so grumpy recently when I tried to paint my nails white though: I needed lots of layers to make the polish covering, I saw bubbles popping up in the polish and I ended up spreading it completely out because it took so incredibly long for the layers to finally dry. A disaster! The nailpolish I used for this was Maybelline Colorshow in the color Winter Baby. It’s quite a good one among cheap nail polishes, but it’s far from perfect. So I decided to spend a little more money on nail polish for once and bought a nail polish in the color Blanc from the famous brand Essie. I paid 10 euros for this, while I usually don’t pay more than 4 euros for nail polish. Such a relief! The Essie nail polish covers in just one layer, I never experienced that before. On the second photo you see the difference between one layer of Maybelline Color Show Winter Baby and one layer of Essie Blanc. What a difference, right? I think I even save money long-term with the Essie nail polish: I need less nail polish to make it covering and I don’t screw it up that often anymore (which always made me do it all over again). So I can recommend everybody spending more money for nail polish. You won’t regret it!

Essie nailpolish is among others available at bol.com.

Lots of love,
Rowan

Pps: Surprise! Use the code Blog25 until Friday to get 25% discount when you purchase the T-shirt (white here, blue here) I designed for CoolCat!

Follow on Bloglovin

8 comments