BLOG BIZZ / Q&A

RED REIDING HOOD: Blog Bizz fashion blogger Q&A tips tricks

[dutch]

12 weken achter elkaar heb ik nu Blog Bizz artikelen geschreven en om eerlijk te zijn begint het een beetje lastig te worden om nieuwe onderwerpen te verzinnen. Dus ik dacht: Waarom vraag ik jullie niet wat jullie willen weten? Laat je vragen achter in de reacties hieronder en ik zal ze zo snel mogelijk beantwoorden (waarschijnlijk morgen, omdat ik vandaag de hele dag weg ben) en misschien wijd ik er wel een hele Blog Bizz post aan. Dus: Vraag maar raak! Waar worstelen jullie blog gerelateerd nog mee?
Eerder behandelde onderwerpen zijn ‘How to grow on instagram‘, ‘7 clean wordpress themes‘, ‘how to take the perfect outfit photos’, ‘6x how to get people to visit your blog‘, ‘how to deal with negative comments‘, ‘schedule social media‘, ‘how to find a photographer‘, ‘Nikon workshop by Diana Kok‘, ‘3x helpful sites‘, ‘camera lens test‘, ‘engage with your readers‘ en ‘3 ways to monetize your blog‘.

Liefs,
Rowan

Pps: Verrassing! Met de code Blog25 krijg je nu tot en met aanstaande vrijdag 25% korting bij aankoop van het T-shirt (wit hier, blauw hier) dat ik heb ontworpen voor CoolCat!

[english]

12 weeks in a row I’ve written Blog Bizz articles and to be fair it’s starting to get a bit hard to find new subjects to write about. So I thought: Why don’t I ask you what you want to know? Leave your questions in the comments underneath and I’ll answer them as soon as possible (probably tomorrow, since I’m gone all day long today) and maybe I’ll dedicate a complete Blog Bizz post to it. So: Ask whatever you want! What blog related things are you still struggling with?
Earlier dealt with subjects are ‘How to grow on instagram‘, ‘7 clean wordpress themes‘, ‘how to take the perfect outfit photos’, ‘6x how to get people to visit your blog‘, ‘how to deal with negative comments‘, ‘schedule social media‘, ‘how to find a photographer‘, ‘Nikon workshop by Diana Kok‘, ‘3x helpful sites‘, ‘camera lens test‘, ‘engage with your readers‘ and ‘3 ways to monetize your blog‘.

Lots of love,
Rowan

Pps: Surprise! Use the code Blog25 until Friday to get 25% discount when you purchase the T-shirt (white here, blue here) I designed for CoolCat!

Follow on Bloglovin

7 comments