GIVEAWAY / PERFECT STRAPPY SANDALS

RED REIDING HOOD: Duo Boots zahira sandals giveaway winactie schoenen

RED REIDING HOOD: Black leather strappy sandals Duo Boots giveaway

 

Sorry this giveaway is for Dutchies only

Zoals jullie misschien wel weten ben ik dol op mijn simpele zwarte sandalen bestaande uit twee leren bandjes. Ik draag ze heel vaak en dat heeft een goede reden: Ze passen gewoonweg overal bij. Daarom vind ik ook dat iedere vrouw een paar van zulke simpele sandalen in haar kast zou moeten hebben staan en daar wil ik graag bij helpen: Vandaag geef ik een paar perfect strappy sandals van Duo Boots in maat 39 weg. Deze Zahira sandalen zijn écht een toevoeging aan je wardrobe!

Dus wil jij kans maken op deze sandalen? Volg dan onderstaande stappen en fingers crossed!
1. Volg mij op Bloglovin’
2. Like mijn Facebook page

3. Laat een reactie achter onder deze post met je naam en email adres, zodat ik je kan contacteren als je hebt gewonnen. 

Succes!

Liefs,
Rowan

*Deze giveaway is alleen toegankelijk voor inwoners van Nederland en België. Meedoen kan tot en met zondag 31 augustus 12 uur ‘s avonds. De winnaar wordt met behulp van een randomizer gekozen en wordt binnen 3 dagen na beëindiging van de giveaway gecontacteerd per e-mail.

Liefs,
Rowan

Follow on Bloglovin

30 comments