OUTFIT / GO WITH THE FLOW

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing all white look street style white leather pants ALCHIMIE

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing white leather pants style go with the flow coolcat projectcool blogger T-shirt

RED REIDING HOOD: Fashin blogger wearing all white everything outfit white leather pants alchimie etsy

RED REIDING HOOD: Fashion blogger projectool CoolCat T-shirt go with the flow vissen fish tattoo idea all white outfit

RED REIDING HOOD: Fashion blogger go with the flow coolcat projectool T-shirt vissen

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing white leather pants biker details street style outfit

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing skinny white leather pants street style black strappy sandals Zara outfit details

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing all white outfit black leather cross body bag street style

Top: CoolCat x Red Reiding Hood (HERE)
Leather pants: ALCHIMIE (HERE and HERE)
Sandals: Zara
Bag: Shop Affaire
Jewellery: Bandhu


[show_shopthepost_widget id=”245318″]

[dutch]

Vandaag draag ik twee van mijn favoriete kledingstukken van het moment: Mijn door mijzelf ontworpen top van CoolCat (ook verkrijgbaar in babyblauw) en mijn nieuwe witte leren broek van ALCHIMIE, een heel tof merk voor fashionable leren items. Deze broek heeft echt álles wat ik zoek in een leren broek: Hij is skinny, heeft lusjes, kontzakken én heel gave biker stijl stiksels boven de knieën. Ik ben er echt ongelofelijk blij mee en ik weet zeker dat ik ‘m nog heel vaak ga dragen. Naast prachtige leren broeken verkoopt ALCHIMIE overigens ook hele mooie leren rokken en shorts, dus neem zeker even een kijkje in de shop.

Liefs,
Rowan

[english]

Today I’m wearing to of my favorite garments of the moment: The by myself designed top from CoolCat (also available in baby blue) and my new white leather pants from ALCHIMIE, a very cool brand for fashionable leather items. These pants truly are éverything I’m looking for in leather pants: They’re skinny, they’ve got loops, back pockets and very cool biker style stitches above the knees. I love them so much and I’m definitely going to wear them a lot. Next to beautiful leather pants ALCHIMIE also sells very nice leather skirts and shorts, so make sure to check out their shop.

Lots of love,
Rowan

Follow on Bloglovin

14 comments