OUTFIT / MENORQUINAS

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing One Teaspoon Bandits shorts street style fedora hat model off duty festival look

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing One Teaspoon Bandits shorts back street style fedora hat

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing One Teaspoon bandits shorts outfit details tassels scarf boho chic hippie look

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing Menorquinas black leather Menorquina sandals outfit details

Shorts: One Teaspoon Bandits (HERE and HERE)
Tee: Zara (similar HERE)
Scarf: Zara (similar HERE, HERE, HERE, HERE and HERE)
Shoes: Menorquina
Hat: Lierys (similar HERE, HERE, HERE and HERE)
Bag: Shop Affaire
Bracelets: French market

[show_shopthepost_widget id=”203906″]

[dutch]

Mijn instagram (@RedReidingHood) volgers wisten al dat ik mijn allereerste paar One Teaspoon Bandits shorts heb gekocht bij Nelly en vandaag laat ik dus mijn allereerste outfit met deze perfecte shorts zien. Ik vind de baggy fit en de opgerolde pijpjes aan de zijkanten zo gaaf. En ja, ze zijn een beetje aan de prijzige kant voor ‘gewoon’ een paar shorts, maar zoals ik al zei zijn ze gewoon PERFECT. Ik zit er al heel lang over na te denken om een paar te halen, dus een paar weken geleden besloot ik het gewoon te doen. En ze zijn het geld dubbel en dwars waard! Ook mijn schoenen zijn nieuw, deze comfy stappers van het spaanse merk Menorquina ontving ik vorige week. Naast dat ik ze er leuk uit vind zien en ze gewoon ongelofelijk lekker zitten, vind ik het ook heel leuk dat het traditionele Spaanse schoenen zijn. Ik ben namelijk twee keer met mijn vriend naar Barcelona geweest, een stad waar we ons hart aan verloren hebben, en deze schoenen doen aan deze heerlijke tripjes denken. Ik kan niet wachten om weer naar Barcelona te gaan en mijn Menorquinas aldaar te dragen!

Liefs,
Rowan

Ps: Heb jij al meegedaan aan mijn giveaway om het perfecte paar sandalen met hakken te winnen?

[english]

My instagram (@RedReidingHood) followers already know I bought my first pair of One Teaspoon Bandits shorts at Nelly and today I’m showing you my very first outfit with these perfect shorts. I really like the baggy fit and the rolled up sides. And yes, they’re a bit expensive for ‘just’ a pair of shorts, but like I already said they’re PERFECT. I’ve been thinking about getting a pair for a very long time already, so a few weeks ago I decided to just do it. They’re totally worth the money! My shoes are new as well; I received these comfy slides from the Spanish brand Menorquina last week. Next to the fact that they look good and are just incredibly comfy, I also really like the fact that they’re traditional Spanish shoes. I’ve been to Barcelona with my boyfriend twice, a city we lost our heart  to, and these shoes instantly remind me of these trips. I can’t wait to go back to Barcelona again and where my Menorquinas over there.

Lots of love,
Rowan

Ps: Did you already enter my giveaway to win the perfect pair of strappy sandals?

Follow on Bloglovin

14 comments