OUTFIT / OMBRE

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing ombre gradient scarf street style mesh dress outfit sam edelman melina boots

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing wide brimmed fedora hat H&M Trend floppy hat model off duty look

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing black and grey outfit gradient ombre scarf street style fedora hat H&M

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing mesh dress layers street style mango leather blazer outfit

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing Accessorize gradient ombre scarf outfit details black and grey look bandhu

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing Sam Edelman Melina ankle boots outfit details isabel marant western boots

Mesh dress: ASOS (old)
Grey T-shirt: Mango (on sale HERE)
Leather blazer: Mango (old, but very similar HERE)
Hat: H&M (old, but similar HERE)
Scarf: Accessorize (old, but similar HERE and HERE)
Ankle boots: Sam Edelman (sold out, but very similar HERE and HERE)
Bracelets: Bandhu

[show_shopthepost_widget id=”214974″]

[dutch]

Deze ombre sjaal die ik achterin mijn kast vond bracht mij op het idee van deze outfit: Wederom een outfit bedacht om één kledingstuk. De sjaal is niet de enige ‘golden oldie’ die ik vandaag draag. Een ander topstuk, welke ik min of meer was vergeten, is het zwarte mesh jurkje die ik hier draag. Het is eigenlijk zo’n ‘overgooi’ jurkje voor op het strand, maar door er een oversized grijs T-shirt overheen te dragen wordt ie opeens heel draagbaar en lijkt het wel een nieuw kledingstuk. Oh, en deze Sam Edelman boots móesten gewoon ook weer een keertje gedragen worden, ze zijn zo mooi! Jammer genoeg zijn ze compleet uitverkocht, maar ik heb wel een geweldig (en goedkoper) paar look-alikes gevonden hier en hier.

Liefs,
Rowan

Ps: Heb jij al meegedaan aan mijn giveaway om het perfecte paar sandalen met hakken te winnen?

[english]

This ombre scarf which I found in the back of my closet inspired me to come up with this outfit: Again an outfit created out of one garment. The scarf isn’t the only ‘golden oldie’ I’m wearing today. Another awesome garment, which I kind of forgot about, is the black mesh dress I’m wearing. It actually is a ‘throw on’ beach dress, but by wearing an over sized grey T-shirt on top it suddenly gets very wearable and it looks like a new garment. Oh, and these Sam Edelman boots just had to be worn again, they’re so pretty! Unfortunately they’re sold out, but I found an amazing (and cheaper) look-alike pair here and here.

Lots of love,
Rowan

Ps: Did you already enter my giveaway to win the perfect pair of strappy sandals?

Follow on Bloglovin

13 comments