OUTFIT / STOCKINGS

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing layers outfit autumn fall look stockings thigh high socks overknees street style ombre gradient scarf

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing gradient ombre scarf street style stockings knee high socks model off duty look fall layers all grey everything

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing thigh high socks woolen overknees outfit details wrap skirt knitwear

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing woolen tights grey over the knee socks streetstyle invito schoenen

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing ombre gradient scarf blonde messy hair don't care model

Jumper: Vila (sold out, but very similar HERE)
Dress (worn as skirt): Zara (similar HERE, HERE and HERE)
Scarf: Accessorize (old, but very similar HERE, HERE and HERE)
Stockings: H&M (old, but similar HERE, HERE and HERE)
Shoes: Invito (now 20% off HERE)
Bracelets: Bandhu

[show_shopthepost_widget id=”230994″]

[dutch]

Deze outfit is duidelijk niet één die ik vandaag zou dragen, aangezien de zon opeens is gaan schijnen en het serieus warm te noemen is (Thank God!). Deze foto’s hebben mijn moeder (die vaak mijn fotograaf speelt) en ik afgelopen weekend gemaakt toen het véél te koud was. Bah! Het was zo fris dat ik besloot om een paar wollen over the knee sokken aan te doen. Een panty vond ik namelijk  nog net iets te bedekkend in de ‘zomer’ en deze sokken lieten nog een heel klein beetje been zichtbaar. Eigenlijk is het de perfecte herfst outfit, maar dan gedragen in de zomer. De schoenen die ik hier draag zijn ook van die fijne ‘transitie’ items: Niet te dicht en niet te open. Het zijn half pumps half enkellaarsjes. Je begrijpt misschien waarom het liefde op het eerste gezicht was: Ten eerste is de kleur perfect (ik was wanhopig op zoek naar grijze schoenen), ten tweede het materiaal en tot slot de vorm (zoals ik net beschreef). Vind jij ze ook zo leuk? Dan heb ik goed nieuws: Alleen deze week koop je ze hier met 20% korting!

Liefs,
Rowan

Pps: Verrassing! Met de code Blog25 krijg je nu tot en met aanstaande vrijdag 25% korting bij aankoop van het T-shirt (wit hier, blauw hier) dat ik heb ontworpen voor CoolCat!

[english]

This outfit clearly isn’t one I would wear today, since the sun all of the sudden showed it’s face and it actually is quite warm outside (Thank God!). My mom (who often plays my photographer) and I took these photos last weekend when it was way too cold. Yuk! It was so chilly I decided to wear a pair of woolen over the knee socks. I thought tights were still a little bit too covering in the ‘summer’ and these socks still showed a tiny bit of leg. It actually is the perfect fall outfit, but worn in the summer. The shoes I’m wearing are also perfect ‘transition’ items: Not too closed and not too open. They’re half pumps half ankle boots. You might understand why it was love at first sight: First of all the color is perfect (I was desperately searching for grey shoes), secondly the material and lastly the form (like I just described). Do you like them so much as well? Good news for you: Only this week you can buy them here with 20% discount!

Lots of love,
Rowan

Pps: Surprise! Use the code Blog25 until Friday to get 25% discount when you purchase the T-shirt (white here, blue here) I designed for CoolCat!

Follow on Bloglovin

13 comments