OUTFIT / TOURS

RED REIDING HOOD: Fashion blogger weairng high waisted shorts Zara TRF crop top street style strappy greek sandals

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing high waisted shorts culottes Zara TRF crop top street style model off duty look france tours

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing high waisted striped shorts zara trf crop top street style outfit details

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing Bandhu bracelets outfit details

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing mellow yellow lemporio sandals ancient greek strappy sandals

Top: Zara (HERE, HERE, HERE, HERE, HERE, HERE, HERE, HERE, HERE, HERE and HERE)
Shorts: Zara (similar HEREHERE, HERE, HERE and HERE)
Sandals: Mellow Yellow (similar HERE, HERE and HERE)
Sunglasses: Ray-Ban wayfarer (HERE)
Bracelets: Bandhu

[show_shopthepost_widget id=”191806″]

[dutch]

We zijn inmiddels alweer aangekomen bij mijn laatste (maar zeker niet minste) outfit van mijn vakantie in Frankrijk aangekomen. Deze foto’s zijn gemaakt in de stad Tours, welke je zeker eens moet bezoeken als je in de buurt bent, maar daarover later meer. Ik droeg een nieuwe top en shorts die ik net voor vakantie bij de Zara in de sale kocht. Vooral met de shorts ben ik heel blij, want naast dat ik ze natuurlijk heel mooi vind en ook de high waisted pasvorm geweldig vind, ziet ie ook onwijs lekker. Dat stofje is gewoon echt geweldig! Deze outfit was echt perfect om tijdens een warme dag door een onbekende stad te slenteren.

Liefs,
Rowan

[english]

We’ve reached the last (but certainly not least) outfit from my vacay in France. These photos are taken in the city of Tours, which you really have to visit when you happend to be around, but I’ll tell you more about that later. I was wearing a new top and shorts which I bought in sale at Zara just before my vacation. I especially love the shorts, because next to that I think they’re beautiful and my love for the high waisted fit, they’re just very comfy. I just really love that fabric! This outfit was perfect for wandering through the streets of an unknown city during a hot summer day.

Lots of love,
Rowan

Follow on Bloglovin

9 comments