WEBSHOP TIP / WINKELSTRAAT.NL

RED REIDING HOOD: Winkelstraat.nl review

1. Paige jeans
2. Isabel Marant cardigan
3. Maxmara top
4. Pinko top
5. Sendra boots
6. Boy London sweater
7. Elisabetta Franchi
8. NIKKIE pumps
9. Deyk pants

 

[dutch]

Een paar dagen geleden ontdekte ik een supergave webshop, die ik wel met jullie móet delen: winkelstraat.nl. Winkelstraat.nl is niet zomaar een webshop, maar een heel bijzondere: Op winkelstraat.nl komen meer dan 150 verschillende high-end fashion boutiques, oftewel fysieke winkels, uit het hele land samen. Heel handig omdat je op deze manier niet het hele land af hoeft te reizen om bij de leukste boetiekjes in het land een kijkje te nemen: Je vindt ze bij winkelstraat.nl allemaal op één plek vanachter je computer. Je hoeft dus ook maar één keer langs de kassa en winkelstraat.nl zorgt er vervolgens voor dat wanneer je je bestelling op een werkdag voor 15.00 uur hebt besteld je deze door de verschillende boutiques dezelfde dag nog wordt verzonden en je deze dus al de volgende werkdag in huis hebt. Leuk is ook dat er van ieder item vaak maar één is, waardoor je gemakkelijk een one-of-a-kind te pakken hebt. Op winkelstraat.nl vind je dus items die je bij de grote webshops (die vaak allemaal hetzelfde verkopen) niet vindt. Veel leuker, toch?

Daarnaast is het ook een leuke manier om nieuwe boetiekjes te ontdekken, voor het geval je wél eens in de buurt bent. Zo kom ik vaak genoeg in Amsterdam, maar had ik nog nooit gehoord van VLVT, een boutique waar toffe merken zoals Boy London, Elisabetta Franchi (deze rok móet ik gewoon hebben!), Pinko en Paige (die gave spijkerbroeken!) verkocht worden. De volgende keer dat ik in de buurt ben ga ik daar dus zeker even kijken, maar in de tussentijd plaats ik misschien wel gewoon een bestelling via winkelstraat.nl. Wel zo makkelijk! Een aantal andere boetiekjes die ik op winkelstraat.nl ontdekte zijn Juul in ‘s Hertogenbosch, Izzmare in Zandvoort, Flash Mode in Meppel en Depeche Deluxe in Eindhoven. Deze boetiekjes bevinden zich echter allemaal in plaatsen waar ik nooit kom, dus hiervoor is winkelstraat.nl zeker een uitkomst!

Om je een idee te geven van de gave items die je kunt scoren bij winkelstraat.nl heb ik bovenstaande collage gemaakt met mijn favorieten. Deze items komen van allerlei verschillende boetiekjes, maar kan je dus allemaal in één keer betalen. Ideaal toch? Welk item is jouw favoriet en kende jij winkelstraat.nl al? Ik ben benieuwd!

Liefs,
Rowan

Ps: Er zijn nu ook veel (designer) items in de SALE te krijgen bij winkelstraat.nl! Zeker een kijkje waard!

[english]

A couple of days ago I discovered an amazing webshop which I just gót to share with you: winkelstraat.nl. Winkelstraat.nl is not an ordinary webshop, but a very special one: At winkelstraat.nl more than 150 different high end fashion boutiques come together, in other words phyiscal stores, from the entire country (the Netherlands). Very convenient since this way you don’t have to move all across the country to have a look at the best boutiques our country has to offer: You find them all at one place at winkelstraat.nl. You only have to pay once and winkelstraat.nl makes sure that when you order before 3 pm your order will be sent from all the different boutiques that very same day, so you’ll have it your packages in the next day. Fun fact is that from every item usually is only one in stock, so chances are high that you’ve got a one-of-a-kind item. So at winkelstraat.nl you find items you won’t find at the bigger webshops (who usually all sell the same). Awesome, right?

Next to that it’s a fun way to discover new boutiques, in case you happen to áre in the neighborhood sometime. I for example am in Amsterdam quite often, but never heard of VLVT, a boutique where they sell cool brands like Boy LondonElisabetta Franchi (I just need this skirt!), Pinko and Paige (those awesome jeans!). So next time I’m around I will definitely have a look, but in the meanwhile I might just place an order at winkelstraat.nl. Easy peasy! A couple of other boutiques I found at winkelstraat.nl are Juul in ‘s HertogenboschIzzmare in ZandvoortFlash Mode in Meppel en Depeche Deluxe in Eindhoven. These boutiques are all located in places I never visit, so for these winkelstraat.nl definitely is the answer!

To give you an idea of the cool items you can score at winkelstraat.nl I made the collage on top of this post with my favorites. These items are all from different boutiques, but like I said you can pay for them all at once. Perfect, right? Which item is your favorite and did you already know winkelstraat.nl? I’m very curious!

Lots of love,
Rowan

Ps: There are lots of (designer) items available for SALE at winkelstraat.nl! Definitely worth checking out!

Follow on Bloglovin

8 comments