4 OUTFITS CREATED WITH THE AMAZON

[dutch]

Vandaag laat ik jullie vier verschillende looks zien die ik heb gecreëerd in samenwerking met de webshop ‘The Amazon‘. The Amazon biedt zowel stoere als chique kleding geschikt voor overdag en voor een avondje uit. Deze grote verscheidenheid in aanbod heb ik proberen samen te vatten in onderstaande vier outfits. De peplum jurk is geweldig voor een avondje uit, maar met een blazer erover kan deze ook prima voor overdag, bijvoorbeeld naar je werk. Outfit nummer twee is stoer en chic tegelijk en vind ik een geschikte alledaagse look. De derde look met de shorts met studs vind ik heel gaaf voor een feestje. Deze look kan overigens ook prima in combinatie met een panty en een blazer om iets meer aangekleed te maken. De vierde en laatste look is een lekkere stoere casual look. T-shirts met nummers vind ik sowieso al gaaf, maar de achterkant en de opengewerkte schouders maken dit T-shirt helemaal af. Welke look is jouw favoriet?

Mocht jij nu ook enthousiast zijn, dan heb ik goed nieuws voor je! Met de code ‘RED’ betaal je namelijk tot en met 11 september geen verzendkosten ter waarde van 3,95 euro! Betalen kan overigens gewoon met iDeal, maar ook via Bancontact / Mister Cash, Direct e-banking, Giropay, Maestro, Mastercard en Visa.
Dus waar wacht je nog op? Neem snel een kijkje in de webshop!

Liefs,
Rowan

[english]

Today I’m showing you four different looks I created in collaboration with the webshop ‘The Amazon‘. The Amazon offers tough and chic clothing suitable for everyday wear and for a night out. I tried to incorporate this big variety in supply in the four outfits below. The peplum dress is wonderful for a night out, but worn with a blazer on top it’s also perfect to wear during the day, for example to the office. Outfit number two is tough en chic at the same time and I find this a great look for daily wear. The third look with the studded shorts is perfect for a party. You can also wear this look in combination wit a pair of tights and a blazer to make it a bit more dressed. The fourth and last look is a tough casual look. I really like T-shirts with numbers anyway, but the back and the cut out shoulders really finish it off. Which look is your favorite?

If you’re enthusiast as well now, than I’ve got good news for you: Using the code ‘RED‘ you won’t pay for delivery (worth 3,95 euros) until September 11th. You can pay with iDeal, but also via Bancontact / Mister Cash, Direct e-banking, Giropay, Maestro, Mastercard and Visa.
So what are you still waiting for? Take a look at the webshop!

Lots of love,
Rowan

1. THE PEPLUM DRESS

Wearing:
Peplum cocktail dress – black
Classic blazer – black

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing black peplum dress street style The Amazon Mode webshop

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing peplum dress street style all black everything model off duty outfit chic look

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing all black everything street style peplum dress

 

 

2. THE ELEGANT BLOUSE

Wearing:
Classic blouse – grey
Leather look jeggings – black

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing faux leather leggings street style The Amazon Mode model off duty

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing ruffeled blouse The Amazon street style

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing faux leather jeggings The Amazon Mode

3. THE STUDDED SHORTS

Wearing:
Leather look spike shorts – black
Fashion blouse – black

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing studded shorts gold spikes street style all black everything look

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing black sleeveless shirt gold buttons The Amazon Mode

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing black leather shorts gold studs spikes The Amazon Mode

 

4. THE NUMBER TEE

Wearing:
Number top -black
Leather look jeggings – black

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing all black everything street style number tee leather leggings

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing cut out shoulders top number tee

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing open back slashed T-shirt cut out shoulders

Photo credits: Kern Thompson

Follow on Bloglovin

16 comments