OUTFIT / AVIATOR ONEPIECE

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing OnePiece jumpsuit aviator onesie street style isabel marant wedge sneakers

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing OnePiece onesie aviator jumpsuit outfit

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing OnePiece aviator onesie comfortable outfit jumpsuit street style

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing OnePiece aviator badges jumpsuit street style onesie outfit details

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing OnePiece aviator onesie outfit details relax street style

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing cargo pants OnePiece jump in onesie street style isabel marant wedge sneakers outfit details

Aviator onesie: OnePiece(Use code ‘REDREIDINGHOOD‘ for 20% discount, expires September 22nd)
 Wedge sneakers: Isabel Marant

[dutch]

Sinds ik deze OnePiece Aviator onesie (de derde in mijn snel groeiende OnePiece collectie) een paar weken geleden ontving heb ik ‘m non-stop gedragen, hoog tijd dus voor een verschijning op mijn blog! Ondanks dat het niet high fashion of iets dergelijks is, is dit namelijk een ‘outfit’ die ik wel héél vaak draag. En kan je me dat kwalijk nemen? Het zit zo onwijs lekker! Oké, ik draag ‘m wel voornamelijk thuis, maar ik heb ‘m ook wel een paar keer aangehad tijdens het boodschappen. Het lijkt me ook geweldig om ‘m eens te dragen tijdens het vliegen! Tijd om weer een tripje te boeken ;) Wil jij nu ook zo’n gave OnePiece onesie? Bestel ‘m hier en gebruik de code ‘REDREIDINGHOOD‘ voor 20% korting (geldig tot 22 september)

Liefs,
Rowan

[english]

Ever since I received this OnePiece Aviator onesie (the third in my fast growing OnePiece collection) a couple of weeks ago I’ve been wearing it non-stop, so it was about time for an appearance on my blog! Although it’s not high fashion or something like that, this is an ‘outfit’ I wear very often. And can you blame me? It’s so comfy! Okay, I mostly wear it at home, but I’ve also worn it a couple of times when doing groceries. Wouldn’t it be awesome to wear it on a plane as well? Time to book a trip again! Do you want an awesome OnePiece onesie as well now? Order yours here and use code ‘REDREIDINGHOOD‘ for 20% discount (expires September 22nd)

Lots of love,
Rowan

Follow on Bloglovin

5 comments