BEAUTY / BATISTE XXL VOLUME DRY SHAMPOO

RED REIDING HOOD: Beauty blogger batiste xxl volume dry shampoo test review before after photos

RED REIDING HOOD: Beauty blogger batiste xxl volume dry shampoo test review before after photos

Batiste XXL Volume dry shampoo

[dutch]

In mijn August favorites video van vorige week vertelde ik nog dat mijn all time favoriete haarverzorgingsproducten Schwarzkopf OSIS+ Dust It en L’Oréal Paris Studioline #TXT Volume texturizing spray waren. Ik gebruikte deze producten elke dag en had nooit gedacht een alternatief te vinden, maar toch! Mijn zusje had na vele enthousiaste verhalen de Batiste XXL Volume droogshampoo besteld en ik vroeg haar of ik het ook eens mocht proberen: Ik was meteen verkocht en bestelde ook een bus. Deze spray biedt het beste van beide werelden: Het geeft volume (waarvoor ik de OSIS+ poeder altijd gebruikte) én textuur (waarvoor ik de #TXT spray altijd gebruikte). Een soort twee is één oplossing dus en het scheelt ook nog eens behoorlijk in geld. Voor de OSIS+ poeder betaal je namelijk ongeveer 16 euro en voor de #TXT spray 6. Dat is dus een totaal van 24 euro. In plaats daarvan kan je dus ook gewoon een bus Batiste XXL Volume kopen waarvoor je net iets minder dan 6 euro betaalt. Ideaal toch? Overigens ben je van droogshampoo misschien gewend dat je hoofd vol zit met witte vlokjes en je die met een handdoek uit je haar moet schudden, maar dat is bij deze droogshampoo niet het geval. Het trekt meteen in, is onzichtbaar en je hoeft niks uit te schudden. Zorg ervoor dat het product goed over je haar verdeeld wordt door verschillende ‘lagen’ haar in te spuiten. Het blijft de hele dag zitten. Af en toe zul je wel een beetje met je handen in je haar moeten knijpen om het weer een beetje op te peppen, maar het zakt niet uit. Klinkt perfect? Bestel jouw Batiste XXL Volume droogshampoo hier.

Liefs,
Rowan

[english]

In last week’s August favorite video I still told you my favorite haircare products were Schwarzkopf OSIS+ Dust It and L’Oréal Paris Studioline #TXT Volume texturizing spray. I used these products every day and never thought to find an alternative, but I did even so. After reading many great stories about the Batiste XXL Volume dry shampoo my sister ordered it and I asked her if I could try it out as well: I was sold immediately and also ordered a can. This spray has the best of both worlds: It adds volume (I used to use the OSIS+ powder for this) ánd texture (I used the #TXT spray for this. So it’s a two in one solution and it also differs a lot in price. For the OSIS+ powder you’ll have to pay around 16 euros and for the #TXT spray 6. That makes a total of 24 euros. In stead of that you can also just buy a can of Batiste XXL Volume and pay less than 6 euros. Sounds great, right? You might think dry shampoo leaves white flakes on your head which you’ve got to remove by rubbing your hair with a towel, but that’s not the case with the Batiste XXL Volume. It gets absorbed quickly, is invisible and you don’t have to rub anything off your head at all. Also make sure to divide the stuff across all of your hair by spraying different ‘layers’ across the hair. It stays good all do long. Every now and then you will have to squeeze your hair a bit though, but it won’t collapse. Sounds perfect? Order your Batiste XXL Volume dry shampoo here.

Lots of love,
Rowan

Follow on Bloglovin

11 comments