BEAUTY / BENEFIT POREFESSIONAL

RED REIDING HOOD: Beauty blogger review benefit porefessional ervaring

RED REIDING HOOD: Beauty blogger review benefit porefessional ervaring manual how to instructions apply

RED REIDING HOOD: Beauty blogger review benefit porefessional before after photos voor na foto's ervaring

Benefit POREfessional primer (buy HERE)

[dutch]

Twee weken geleden deed ik mijn allereerste Benefit aankoop: De POREfessional, een olievrije primer die de zichtbaarheid van fijne lijntjes en poriën sterk vermindert. Deze primer stond al een hele tijd op mijn verlanglijstje, maar de prijs van 33 euro heeft me voorheen altijd tegen gehouden. Echter las ik zoveel goede verhalen over de POREfessional dat ik ‘m toch (met mijn ogen dicht) besloot af te rekenen. En daar heb ik geen spijt van! Het valt me namelijk niets tegen. Zoals je op de before and after foto’s kan zien maakt het mijn poriën wat waziger en daarmee mijn huid gladder en ook matter zonder de huid uit te drogen. Mijn huid voelt na het aanbrengen van het product zijdezacht aan. Ook zorgt het ervoor dat de rest van je make-up gedurende de dag beter blijft zitten. Ook houdt het matterende effect erg lang aan; mijn huid gaat minder snel glimmen. Wat mij betreft dus een topproduct (minus de prijs)! O, en een tip van Benefit zelf: Breng het product deppend aan in plaats van vegend.

Heb jij de Benefit POREfessional al geprobeerd of ben je dit van plan?

Voordelen:
– Leuke naam en verpakking
– Handige gebruiksaanwijzing bijgeleverd
– Vervaagt de zichtbaarheid van poriën
– Matteert de huid
– Droogt de huid niet uit
– Maakt de huid zijdezacht
– Make-up blijft beter zitten
– Matterend effect houdt lang aan

Nadelen:
– De hoge prijs van 33 euro

Liefs,
Rowan

[english]

Two weeks ago I did my first Benefit purchase ever: The POREfessional, an oil free primer which highly minimizes the visibility of fine lines and pores. This primer has been on my wishlist for quite a while already, but the price of 33 euros used to keep me from actually buying it. When I heard so many great stories about the POREfessional though I decided to just do it and paid with my eyes closed. No regrets so far! I’m very content with this product. Like you can see on the before and after photos it blurs my pores a bit and therefore makes my skin smoother and matter without making the skin dry. My skin feels silky soft after applying the product. It also causes your make-up to stay better during the day. The mattifying effect is long-lasting; my skin gets shiny way less early. According to me this is a wonderful product (except for the price)! Oh, and a tip from Benefit: Apply the product patting in stead of swiping.

Did you already try the Benefit POREfessional or are you planning to?

Voordelen:

– Nice name and packaging
– Handy instructions included
– Blurs the visibility of pores
– Mattifies the skin
– Doesn’t make the skin dry
– Makes the skin feel silky soft
– Make-up stays longer
– Mattifying effect is long-lasting

Nadelen:
– The high price of 33 euros

Lots of love,
Rowan

Follow on Bloglovin

3 comments