H&M FALL ’14 FAVORITES

RED REIDING HOOD: Fashion blogger H&M Fall 2014 trend collection favorites H&M studio picks

(left-to-right, top-to-bottom)
1. Short wide coat, 2. Knitted turtleneck, 3. Wide suit trousers, 4. Bomber jacket in a wool blend, 5. Knitted polo-neck jumper, 6. Wide leather pants, 7. Satin tunic, 8. Satin shorts with lace, 9. Knee-high suede boots, 10. Asymmetric cotton shirt, 11. Woven top, 12. Sequined trousers

[dutch]

Wauw, ik ben echt onder de indruk van de nieuwe collectie van H&M! Het zijn allemaal zulke unieke items die ik maar wat graag in mijn kast zou willen hebben hangen. In bovenstaande collage zie je mijn favorieten. Ik moet me inhouden om niet alles te bestellen, aangezien ik nog wel wat geld over moet houden voor de veelbelovende Alexander Wang voor H&M collectie welke vanaf 6 november verkrijgbaar is. Heb jij de eerste beelden al gezien?

Liefs,
Rowan

[english]

Wow, I’m so impressed by the new H&M collection! They’re all very unique pieces I’d love to see hanging in my closet. In the collage above you see my favorites. I’ve got to restrain myself for not ordering everything, since I’ve got to save some money for the promising Alexander Wang for H&M collection which will be available from November 6th. Did you already see the first images?

Lots of love,
Rowan

Follow on Bloglovin

5 comments