OUTFIT / DOUBLE SCARVES

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing white leather pants street style tartan scarf river island model off duty look black white outfit

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing black and white look strappy sandals harness belt street style tartan scarf

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing black and white outfit tartan scarf white leather pants street style fedora hat

RED REIDING HOOD: Beauty blogger minimalistic manicure DIY tibi nails outfit details zara clutch

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing zara strappy sandals outfit details white leather pants street style

Leather pants: ALCHIMIE (HERE and HERE)
Tartan scarf: River Island (HERE)
Black scarf: V&D (old, similar HERE and HERE)
T-shirt: Zara
Sleeveless blazer: H&M (old, but similar HERE and HERE)
Belt: Etsy (old, but similar HERE)
Hat: Lierys (old, but similar HERE, HERE and HERE)
Clutch: Zara (very similar HERE)
Sandals: Zara

[show_shopthepost_widget id=”270602″]

[dutch]

Tijdens een event van River Island een paar weken terug kreeg ik deze geruite sjaal cadeau. Ik vind het motiefje echt geweldig, maar ik vind ‘m wel een beetje te klein, dus besloot ik ‘m samen met een andere sjaal te dragen en ik vind het resultaat best geslaagd. Niet alleen draag ik veel sjaals vandaag, maar ook veel riempjes: De riempjes komen zowel terug in mijn riem als in mijn sandalen. De sandalen zijn overigens redelijk nieuw. Een paar weken terug, op dezelfde dag als het River Island event, kocht ik ze in de sale bij de Zara. Het was, zoals je misschien wel begrijpt, liefde op het eerste gezicht!

Liefs,
Rowan

[english]

During an event of River Island a couple of weeks ago I got this tartan scarf gifted. I really like the print, but I do think it’s a little small, so I decided to wear it together with another scarf and I quite like the result. I’m not just wearing a lot of scarf today, but also a lot of straps: I’m wearing a belt with straps and shoes with straps. Those sandals are pretty new by the way. I bought them a couple of weeks ago at Zara. It was, like you might understand, love at first sight!

Lots of love,
Rowan

Follow on Bloglovin

8 comments