OUTFIT + GIVEAWAY / GUESS THE BRAND

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing high waisted pants floral print street style burgundy oxblood outfit

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing oxblood burgundy outfit floral high waisted pants street style sam edelman mila boots

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing floral high waisted pants street style oxblood burgundy lace top fringe scarf cardigan

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing Sam Edelman Mila ankle boots street style oxblood burgundy designer shoes outfit details

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing high waisted floral pants street style oxblood burgundy lace top model off duty look

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing burgundy oxblood lace top messy hair don't care model off duty look

Printed high waisted pants: Miss Etam limited edition
Lace top: Miss Etam limited edition
Scarf cardigan: Miss Etam limited edition
Shoes: Sam Edelman

[dutch]

Is deze outfit niet geweldig?! Ik ben echt verliefd op deze high waisted broek. Het is misschien een wat onverwachte keuze, gezien de drukke en kleurige print, maar ik vind ‘m wel wat stoers hebben waardoor het toch mijn stijl is. Hetzelfde geldt voor de top: Het kant geeft het iets romantisch, maar de dieprode kleur geeft het toch een rauw randje. De volume van het sjaalvest maakt het wat mij betreft helemaal af.

En nu is mijn vraag aan jullie: Van welk merk is deze outfit (minus de schoenen)? Dit vraag ik natuurlijk niet voor niets: Degene die als eerst (in de reacties hieronder) raadt welk merk het is wint een outfit naar keuze van het desbetreffende merk. Gaaf toch? Dus, raad maar raak en wees er snel bij! O, en vergeet natuurlijk niet je email adres achter te laten in je reactie, zodat ik je kan benaderen als je hebt gewonnen.

Het merk is als eerst geraden door Denise, gefeliciteerd! Deze hele outfit is van de limited edition collectie van Miss Etam. Typisch Miss Etam of toch wel een beetje onverwachts?

Succes!

Liefs,
Rowan

[english]

Isn’t this outfit incredible? I’m in love with these high waisted pants. It might be an unexpected choice, because of the busy and colorful print, but I think it has something edgy which makes it my style after all. The same applies for the top: The lace gives it something romantic, while the deep red color gives it an edge. I think the volume of the scarf cardigan is the final touch for this outfit.

Now my question to you is: Can you guess the brand of this outfit (except for the shoes)? I’m asking this for a reason: The one who guesses it right the first time (in the comments below) wins an outfit of the brand in question. How cool is that? So, take a good guess! Oh, and don’t forget to leave your email address in your comment, so I can contact you in case you’re the lucky winner.

The brand has first been guessed by Denise, congrats! This entire outfit is from the limited edition collection of Miss Etam. Typically Miss Etam or a bit unexpected?

Good luck!

Lots of love,
Rowan

Follow on Bloglovin

12 comments