OUTFIT / INDIAN SUMMER

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing boho outfit free people indian summer bohemian look feather jewellery ibiza street style wild spirit

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing bohemain outfit layers lace up shorts boho look feather necklace heavy knit cardigan

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing ibiza bracelet handmade jewellery style and pepper street style bohemian outfit

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing white timberland mountain boots festival boots street style outfit details

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing bohemian outfit heavy knit cardigan ibiza handmade jewellery model off duty look

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing feather earring Style and Pepper boho dread outfit details

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing marrakech musthaves louna leather bag outfit details

Cardigan: Zara (old, but similar HERE, HERE and HERE)
Sleeveless shirt: Rut & Circle (sold out, but very similar HERE)
Shorts: CoolCat (old, but similar HERE)
Mountain boots: Sacha Shoes (old, but similar HERE)

Bag: Marrakech Musthaves ‘Louna
Jewellery: Style & Pepper ‘Ibiza Feather Hairband‘, ‘Natural Boho Dread‘, ‘Ibiza Bracelet‘, ‘Ibiza Feather Earring‘, ‘Colorful Bracelet

[show_shopthepost_widget id=”254674″]

[dutch]

Afgelopen week hebben we een ware ‘indian summer‘ mogen ervaren, iets waar ik al weken op zat te hopen. Ik kreeg er spontaan zin van om mezelf in een lekkere bohemian outfit te hijsen. Aan dat ‘boho gevoel’ droegen deze handgemaakte sieraden van Style & Pepper en deze prachtige (ook met de hand gemaakte) leren tas van Marrakech Musthaves zeker bij! De Style & Pepper verenketting is trouwens eigenlijk een haarband, maar zoals je ziet ook erg leuk om te dragen als ketting. Overigens hebben jullie vast al gemerkt dat mijn foto’s er heel anders uit zien dan normaal. Ik heb afgelopen weekend fanatiek photoshop tutorial filmpjes zitten kijken en besloot het eens uit te proberen op deze foto’s. Ik bedoel: Deze foto’s schreeuwden gewoon om een dromerige bewerking. De zon op de eerste foto is overigens wel echt mocht je het je afvragen. Deze foto’s zijn namelijk expres geschoten toen de zon heel laag stond. Ik ben overigens niet van plan om er een gewoonte van te maken mijn foto’s op deze manier te bewerken hoor, maar voor een keertje vond ik het wel leuk en bij deze outfit vind ik het heel goed passen. Wat vinden jullie van deze foto’s?

Liefs, Rowan

[english]

Last week we experienced a true ‘indian summer’ in the Netherlands, something I’ve been hoping for for weeks. I spontaneously felt like dressing myself up in a bohemian outfit. These handmade jewellery pieces from Style & Pepper and this gorgeous (also handmade) leather ba from Marrakech Musthaves really added to that ‘boho feeling’! The Style & Pepper feather necklace actually is a hairband by the way, but can be worn as a necklace as well as you can see. You probably noticed my photos look very different than usual. I’ve been fanatically watching photoshop tutorials last weekend and decided to try out what I learned on these photos. I mean: These photos just screamed for dreamy editing. The sun on the first photo is very real by the way in case you were wondering. These photos were shot when the sun was very low on purpose. I’m not planning on editing all my photos like this from now by the way, but just for this one time I liked it and I thought it really suited the outfit. What do you think of these photos?

Lots of love, Rowan

Follow on Bloglovin

23 comments