WANT / NIKE AIR MAX 2014

RED REIDING HOOD: Fashion blogger LizaChloe wearing Nike Air Max 2014 all black everything outfit street style

RED REIDING HOOD: fashion blogger six feet from the edge wearing nike air max 2014 sneakers street style

RED REIDING HOOD: Ivania Carpio fashion blogger love aesthetics wearing nike air max 2014 sneakers all white outfit

RED REIDING HOOD: Fashion blogger COTTDS wearing nike air max 2014 sneakers running WOTN cindy van der heyden

Photos via LizaChloe, SFFTE, Love Aesthetics and COTTDS

[show_shopthepost_widget id=”286238″]

[dutch]

Er is een bepaald soort sneakers die ik maar niet uit mijn hoofd kan krijgen: De Nike Air Max 2014. Ze staan al een flinke tijd op mijn wishlist, maar ik kan maar niet beslissen welke kleur ik wil: Clean en helemaal wit of juist compleet zwart voor bij mijn geliefde all black outfits? Of juist een een flinke dosis kleur om mijn neutrale outfits mee op te spicen? Stiekem neig ik toch meer naar een kleurtje, omdat ik het ombre effect bij de zool zo gaaf vind. Ik zit er daarom sterk over na te denken om dit paar aan te schaffen (die toevallig ook nog eens perfect bij mijn longboard passen). Of toch deze? Help!

Liefs,
Rowan

[english]

There is a kind of sneaker I can’t seem to forget about: The Nike Air Max 2014. They’re on my wishlist for quite a while now, but I just can’t decide what color to get: Clean and all white or completely black to match my beloved all black everything outfits? Or a big pop of color to spice up my neutral outfits? I think I’m leaning towards color at the moment, since I just love the ombre effect on the soles. I might want to order this pair (they happen to match perfectly with my longboard). Or should I get these instead? Help!

Lots of love,
Rowan

Follow on Bloglovin

4 comments